dziś niestety nie udało mi się pójść na trening.dopinanie w pracy planów na koniec miesiąca,kwartalnych targetów,przed świąteczne zakupy i co najgorsze robienie nowego systemu bo stary padł...a miski dziś też się do końca nie udało utrzymać także spróbujemy to jutro poprawić
...
Napisał(a)
miałeś chyba racje,niby odj**ałem wczorajszy trening ale dzien od wczorajszego pod wzgledem pracy jak i miski sie nie różnił,także po 4 cw na plecy zaczolem biceps i tu juz bylo czuc spadek formy w/w czynnikami najgorsze jest to że dostałem jakiejś delikatnej potówki czy ch** wie czego glownie na czole;/
...
Napisał(a)
chyb znów masz racje,bo dziś się ważyłem i bardzo miło się zaskoczyłem ;) także coś się należy.k***a dawać makowca :D
...
Napisał(a)
Witam po świątecznej przerwie.
Wskakuje teraz na swój trening pod kontem poprawienia siły WL by za 4,5 tyg pobić swoją życiówkę ( 116 ).
Pomysł się narodził gdy ćwiczyłem klatkę jako ostatni trening w tygodniu.nie będąc odpowiednio wypoczęty i zregenerowany po 3 wcześniejszych nie mogłem dać z siebie wszystkiego.
Nadszedł czas na zmiany i postanowienie nowych priorytetów treningowych!!!
Trening:
klatka:
Wl-56(rozgrzewka 12)86(8),96(6),106(3,4),111(2)kg
skos górny
skos dolny
triceps:
sciaganie linek na wyciagu
pompki w podporze tylem z ciezarem
wyciskanie francuskie siedzac z izolowaniem by ramiona na bok nie uciekaly
podałem ciężar tylko w 1 ćw bo nie chodzę z dzienniczkiem na treningi a to wsumie będzie najważniejsze
miska:
ryż z jogurtem wiśniowym
jajecznica z pieczywem
pita własnej roboty
banan,odzywka białkowa
mielone pod pierzynką z sera żółtego,mozzarelli,pieczarek i cebuli,plus ziemniaki,ogorki,pomidory
kolacja(?)jestem własnie po zakupach wiec na pewno będzie w czym wybrać
dziś poszło 5 kapsów i pompa w ch**,już po klatce czułem bardzo dobrze triceps,a po pierwszym cw na triko mięsnie mnie az bolaly,po 3 cw ramienia nie mialem sily go nawet napiać ale pompe dzis oceniam od 1do 5 na wlasnie 5!najlepszy trening jak narazie z no active!żałuje że dziś nie wpadłem na pomysł by wziąć aparat na siłke.
Zmieniony przez - chudyjurek w dniu 2013-04-02 19:12:27
Wskakuje teraz na swój trening pod kontem poprawienia siły WL by za 4,5 tyg pobić swoją życiówkę ( 116 ).
Pomysł się narodził gdy ćwiczyłem klatkę jako ostatni trening w tygodniu.nie będąc odpowiednio wypoczęty i zregenerowany po 3 wcześniejszych nie mogłem dać z siebie wszystkiego.
Nadszedł czas na zmiany i postanowienie nowych priorytetów treningowych!!!
Trening:
klatka:
Wl-56(rozgrzewka 12)86(8),96(6),106(3,4),111(2)kg
skos górny
skos dolny
triceps:
sciaganie linek na wyciagu
pompki w podporze tylem z ciezarem
wyciskanie francuskie siedzac z izolowaniem by ramiona na bok nie uciekaly
podałem ciężar tylko w 1 ćw bo nie chodzę z dzienniczkiem na treningi a to wsumie będzie najważniejsze
miska:
ryż z jogurtem wiśniowym
jajecznica z pieczywem
pita własnej roboty

banan,odzywka białkowa
mielone pod pierzynką z sera żółtego,mozzarelli,pieczarek i cebuli,plus ziemniaki,ogorki,pomidory

kolacja(?)jestem własnie po zakupach wiec na pewno będzie w czym wybrać
dziś poszło 5 kapsów i pompa w ch**,już po klatce czułem bardzo dobrze triceps,a po pierwszym cw na triko mięsnie mnie az bolaly,po 3 cw ramienia nie mialem sily go nawet napiać ale pompe dzis oceniam od 1do 5 na wlasnie 5!najlepszy trening jak narazie z no active!żałuje że dziś nie wpadłem na pomysł by wziąć aparat na siłke.
Zmieniony przez - chudyjurek w dniu 2013-04-02 19:12:27
...
Napisał(a)
na kolacje idzie fladra ze szpinakiem,foto jutro już!w drodze na 121kg!!
...
Napisał(a)
Przy zestawieniu klatka+triceps, napewno dopnie wszystko maksymalnie.
Co do posiłków mam jedno pytanie. Sam je robisz? Skąd bierzesz pomysły, bo nie mogę się napatrzeć;D
Co do posiłków mam jedno pytanie. Sam je robisz? Skąd bierzesz pomysły, bo nie mogę się napatrzeć;D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TEST NO Active - DZIKIDZIK
Następny temat