od poniedzialku zaczynam jechac z enantem 1-8 250mg e5d, czy brac do tego nolve? i jaki odblok z nolvy jak cos?
...
Napisał(a)
witam wszystkich
od poniedzialku zaczynam jechac z enantem 1-8 250mg e5d, czy brac do tego nolve? i jaki odblok z nolvy jak cos?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz brac nolve imo nie wydaje mi sie potrzebna jak nie masz predyspozycji do gyno mozesz brac zapobiegawczo 10/20mg dziennie od 2tg!wedlug mnie bez potrzeby nie brac chyba ze suty zaczna swedziec/pieczec/powiekszac to zacznij dawke 60mg do ustopieniA OBJAWOW a potem 10/20mg dziennie!
...
Napisał(a)
mozesz brac od poczatku, zapchasz troche receptorki estrogenowe (mniejsza masa/lepsza jakosc) ...
podpisy są dynamiczne :)
...
Napisał(a)
nolwe wez w razie pierwszych objawow ginka o ile wystapia. wczesniej nie ma potrzeby na odblok mozesz zastosowac nolwe chyba ze ja wczesniejbedziesz musial uzyc to wtedy dokup jezcze clomid.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!