Szacuny
8
Napisanych postów
150
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
766
WITAM!!!
JESLI KOGOS INTERESUJA TANIE SUPLEMENTY OLIMPU (CENY NIEWIELE WYZSZE OD HURTOWYCH) TO ZAPRASZAM DO MNIE NA GG 6008655 NAJLEPIEJ W SOBOTY.
TO NIE JEST OFERTA SKLEPU, A TYLKO PAKERA KTÓRY KOMBINUJE JAK ZAOSZCZEDZIC TROCHE KASY NA SUPLACH BO WYDAJE PONAD 200zl MC a na tym moge zaoszczedzic okolo 50zl
Szacuny
4
Napisanych postów
257
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6518
"Po tym co tu zobaczyłem nie wiem czy chciałbym z tobą ubić muche w kiblu " bez urazy ale zdobadz jakies pozytywne komentarze lub sprzedawaj poprzez allegro, watpie ze ktos z forum wejdzie bez pewnosci towaru
Prostych słów się boi największy nawet twardziel proste słowa z gardła nie chcą wyjść
najbardziej mówią że je kocham i że go nie zdradzę prawdziwa moja miłość nazywa się
Szacuny
8
Napisanych postów
150
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
766
wlasnie przez allegro chce sprzedawac, a na forum chce tylzko zebrac informacje co by ludzie chcieli i kontakty.
kto mi zaufa, hmmm juz paru sie znalazlo, poza tym czy ja mowie ze za cos trzeba placic z gory?? odbior osobisty a nawet i wysylka za pobraniem wchodzi w gre.
skoro jestem nowy to jestem zlodziej, dzieki, ale to tak jakby powiedziec, ze nowy w miescie jest przestepca. macie fajny tor myslenia.
jak nikt nie chce to nie, ja juz chetnych na pierwsza dostawe znalazlem wiec zaoszczedze 67zł od najnizszych cen jakie znalazlem w sieci i 148zł od cen, jakie sa w tradycyjnym sklepie w moim miescie, wiec i tak mi sie oplaca.
zeby cos zyskac trzeba zaryzykowac, ja tez ryzykuje bo inwestuje ciezko zarobione pieniadze a gwarancji ze mnie nie oszukaja nie mam, moge zostac z 10 opakowaniami krety np i kilkoma innym suplami. ale ryzykuje, bo warto.
PS to nie jest interes tylko uklad, ja na tym nie zarabiam, tylko oszczedzam, jedynie dolicze ewentualne koszty dojazdu (ponad 100km w jedna strone) ale kombinuje tak by ich nie bylo wcale, lub byly minimalne (cos jak podroz stopem)
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM JAK KTOS JEST CHETNY TO SIE MOZE DO NASTEPNEJ DOSTAWY DOPISAC!!!