Szacuny
24
Napisanych postów
1792
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17000
Wytrwałość czy talent?
artykul fajny, ale po tytule spodziewałem sie czegos więcej... tytul w ogole nie nawiązuje do tekstu- bo w nim Urbas mowi o sobie prawie cały czas o sobie, a chciałem sie na powaznie dowiedziec jak wazny jest talent w porównaniu do pracy...
btw sprinter nie musi byc napakowany. Musi mieć ponadprzecietną siłe, szczególnie w nogach.
Zmieniony przez - Cregg w dniu 2008-05-09 14:16:00
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
540
Dywagacje talent czy praca są bez sensu.
Sens ma dyskusja jaki talent i jaka dla niego praca.
Talent to ciało i psychika.
Praca musi dotyczyć obu elementów talentu...
Jak rozłożyć akcenty...
I tu się dopiero zaczyna myślenie.
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
851
Kurde. Niesprawiedliwy ten świat. Taka osoba która chce dążyć w jakims kierunku rodzi sie czesto bez talentu do tego, a wśród tych kórzy sie rodzą z talentem do czegoś jest mnówtwo ludzi kórzy z niego nie korzystają :(
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
851
Czyli ostateczne nie doradzacie mi bez talentu nawet spróbować. Gdyby można było osiągnąć z talentem to samo co bez talentu ale z cięższą pracą to bym wolał to drugie, bo wiedziałbym że coś osiągnolem. Ale po waszychg wypowiedziach widze ze sie niestety nie da :(
Szacuny
3
Napisanych postów
405
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7650
Spróbuj, co ci szkodzi? Ja także biegam a trening do dla mnie przedewszystkim przyjemność. Uwielbiam to robić i nie wyobrażam sobie życia bez siłowni i bieżni.
Szacuny
4
Napisanych postów
104
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1631
Mi kiedys ktos powiedzial tak: "lepiej celowac w gwiazdy i nie trafic niz celowac w kraweznik i trafic..." a ja osobiscie uwazam ze ciezka praca, wytrwaloscia i rzetelnosc potrafia zdzialac cuda
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7301
Trzecia gimnazjum czy podstawówki ? Mam w klubie kolesi ktorzy w 2 gimnazjum biegali po 11,20
napisalem wyraznie, ze 3 gim.owszem 11,20 bdb czas jak na taki wiek, ale czlowiek o ktorym napisalem 12,00 osiagnal dzieki uganianiem sie za krowami.cos jeszcze?