Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7
Jeśli ma ktoś zeskanowany informator kata kobudo lub zaawansowane kata do oyama karate i mógłby mi to przesłać na maila to proszę o kontakt na gg 9190379 i z góry dzięki
Szacuny
3
Napisanych postów
35
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2099
nie mam filmików ani zdjec ale jak bardzo ci trzeba to moge ci na gadu napisać (4242767) ale tylko te które znam (Kihon Kata 1-8, Kumite no kata tsuki to uke, kaiha, shotei, tonfa kata 1-3), ew. zapytaj trenera ;) lub kup informator (chociaż teraz już ich chyba nie sprzedają bo ostatnio widziałem je z 4 lata temu, ale tam były tylko kihon kata 1-8 i kumite no kata tsuki to uke)
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
190
informatory są jak najbardziej, teraz z rok temu wyszedł nowy.W informatorze(kosztuje około 20 złotych) masz podane kata od 1 - 8 + kumite, + info podstawowe(wymogi egzaminacyjne, podstawowe techniki, przysięga dojo, składanie kimona, itp.). Jest też informator do kobudo on jest droższy i na niego się dłużej czeka ale też da się załatwić. Ja postaram się dziś przeskanować kata 1 - 8 + kumite, ale same rysunki to może je wrzucę. W przyszłym miesiącu chcę kupić ten do kobudo więc może też coś zamieszczę.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
190
być może, ale nie napisał ani czy znalazł ani czy szuka dalej, a z tego co widziałem to na forum nie ma zamieszczonych kata w formie graficznej, a być może komuś się przydadzą