Dostałem ostatnio ActivLab - Whey GAINBody Dibencozide Positive niby nie cale 2 miesiące po terminie. Proch ok nie mam problemów żołądkowych. Ale smak ma lekko gorzkawy i nie wiem czy to normalne. Smak wanilia ale na nią nie smakuje. Jak myślicie wszystko ok z produktem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po co brac cos co jest po terminie, rozumiem ze za darmo ale nie warto sie truć czymś co jest przeterminowane
...
Napisał(a)
parab0l dzięki za opinie ale to nie je trucizna
I wszystko jak na razie ok jak by było inaczej to by od razu poszło do kosza.

...
Napisał(a)
meczybulaDostałem ostatnio ActivLab - Whey GAINBody Dibencozide Positive niby nie cale 2 miesiące po terminie. Proch ok nie mam problemów żołądkowych. Ale smak ma lekko gorzkawy i nie wiem czy to normalne. Smak wanilia ale na nią nie smakuje. Jak myślicie wszystko ok z produktem ?
białka activlaba mnie odrzuciły (kwestia białka na noc swego czasu) w smaku jakby żelazo pił.. lub własną krew :D... sądziłem ,że to już porpawili.. oczywiście chodzi o wanilię
ostatnio miałem 6 protein orzechowy i był ok (tyle, że orzech)...
sądzę, że przed terminem tak samo smakowało
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
Ten gorzki smak to pewnie dosypki gluty. Ale jak wyzej bialka AL szalu nie robia.
Szamaj
Szamaj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Synergia HMB i Kreatyny
Następny temat