Moja mama kupiła sobie owy spalacz tylko ze nie wiem kiedy ma go brać.Dodam ze codziennie jezdzi rowerem ok 30km
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem jakiej firmy ten sfb ,ale dla MLO wygląda to tak
na pusty żołądek przyjąć odpowiednią do masy ciała liczbę tabletek (według wykazu poniżej). W okresie stosowania należy ograniczyć ilość spożywanych pokarmów.
41 - 75 kg 3 tabletki
powyżej 75 kg 4 tabletki
należy pić dużo wody podczas stosowania preparatu
Pozdrawiam
Kilop
na pusty żołądek przyjąć odpowiednią do masy ciała liczbę tabletek (według wykazu poniżej). W okresie stosowania należy ograniczyć ilość spożywanych pokarmów.
41 - 75 kg 3 tabletki
powyżej 75 kg 4 tabletki
należy pić dużo wody podczas stosowania preparatu
Pozdrawiam
Kilop
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
...
Napisał(a)
sorry zapomniałem dodać ze jest firmy MLO.Według wagi wychodzi ze ma wziąść 2 tabsy.Nie było by kozystnie wziąść 3 przed rowerem???
...
Napisał(a)
idealnie byloby wziac na pusty zoladek i do tego przed rowerkiem ale taki stan rzeczy rzadko sie zdarza. albo trzeba sie nastawic na lepsze przyswojenie przez organizm (przy pustym zoladku) albo na efektywniejsze wykorzystanie preparatu (30min do 2 godz) przed treningiem. Mysle jednak ze nic tak dobrze mamie nie zrobi jak zwiekszona ilosc rowerka a tabletki?? Najlepiej jest trzy razy dziennie rozrzucic po podlodze i.. pozbierac, bardzo dobrze sie spala tluszcz
) Powaznie mowiac - nie ma sensu zwiekszac ilosci tabletek, lepiej zwiekszyc ilosc ruchu. Super Fat Burner jest dobrym preparatem ale on tylko wspomaga odchudzanie i bez ruchu nie mozna liczyc na zadne cuda
wietom

wietom
wietom
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!