Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Stacki z PBC

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1688
Biniu a co jeszcze polecasz z USA bo tez moge cos zalatwic np:storm, shock, cellmass, hp, xp, clout?? KO jest chyba troche nieekonomiczne bo drogo wychodzi 1 pucha a w tej cenie jest tez HP i XP. Testowales magne ?? calkiem ciekawa sprawa z tym jest tylko czy warto ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
można powiedzieć, ze dobre staki są "nieprzemijające"

crev, massacra to z kolei u mnie te najlepsze

a z zagranicznych; clout, hp tez niezly, xtreme stak b. dobry... jest ich oczywiście wiecej ale to tak za jednym tchem... i pamięcią

jesli chodzi o magna power- bo chyba o to chodzi- to jest ok; choc ja ogolnie raczej odchodze od poj. form bo poprostu staki o wiele lepiej jednak dzialają- a ptzynajmniej zauważalnie.

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-08-30 17:37:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 90 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1688
no dokladnie tez to zauwazylem, staki dzialaja duuuuzo lepiej niz pojedyncza forma kretki, chyba zainwestuje w xtreme stak od kaizena + mono i zrobie 50 dniowy cykl na tych suplach.

Apo sogacz 4 you za konkretna wypowiedz i doractwo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12352
Czy zawsze stacki zadziałają lepiej? To chyba zbytnie uogólnienie. Zależy jaki stack.
Szkoda, że w PE nie ma MP miast KA. Mam nadzieję, że stack oparty tylko na MP (względnie mix MP tylko z Orogenixem) pojawi się... kiedyś...

Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2009-08-30 20:21:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
Czy zawsze stacki zadziałają lepiej? To chyba zbytnie uogólnienie

jasne, ze pewne uogolnienie -chyba nawet odwolalem sie do wlasnych doświadzczeń- jedna wlaśnie ogolnie rzecz biorąc tak chyba jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
skoro cos ma w skladzie skladniki w odpowiednich dawkach dzialajce w rozne kierunki (o tym samym celu)
laczne ich stosowanie powinno przyniesc lepsze efekty niz stosowanie odpowiedniej dawki jednego suplementu :D

nie mialem okazji testowac Magny
ale idzie znalezc sporo pozytywnych doswiadczen
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12352
Nie da się ukryć, niemniej, na przykład (a właściwie głównie) jeśli chodzi o siłę, taka MP (skoro już przy niej jesteśmy) przyniesie dużo lepsze efekty niż stacki oparte na mniej efektywnych formach kreatyny. Do tej pory uważałem Crevo za swój najlepszy suplement, ale cykl na MP pobił na głowę efekty, jakie osiągnąłem rok temu na samym Crevo i we wszystkich poprzednich cyklach. Dlatego też, jak wyżej pisałem, czekam teraz na stack oparty na samym MP.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
ooo to ciekawe doswiadczenie
bowiem mono w wiekszosci badan wypada bardzo korzystnie
Magna wykazala kilka przewag, ale zeby tak jednoznacznie wyszla na plus hmmm
tym bardziej ze mowa o stacku ??

jak widac roznice indywidualne maja duze znaczenie

tym bardziej dobrze ze mamy pelna palete wyborow (za chwile np orotan tak chwalony)

swoja droga ciekawy pomysl z mega stackiem opartym o np wylacznie oratan lub MP

pytanie tylko o ew cene ..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Kacpok Trec Nutrition
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 65 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 418
No tak ale wiele stacków ma pełno cukrów prostych, mnie to zalewa szybko, jest masa, ale potem zrzucić ten smalec ciężko. Polecam stacki zrób to sam tzn. zaczynamy od mono, jak organizm się wysyci (u mnie po 10-14 dniach) to wrzucam lepsze formy kreatyny np. Magna, generalnie im większa różnorodność tym lepiej. Najlepiej i najtaniej na formach w blistrach to wyjdzie. Polecam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tworzenie domowej roboty stacków jest całkiem przyjemną zabawą. Wrzucasz, co chcesz i ile chcesz... W zeszłym tygodniu (ostatni cyklu) zrobiłem prostego potreningowego 'stacka' opartego właśnie na MP, a także ArgiPower, BCAA i CarbBx. Cóż, wysypanie prochu z kapsułek nie było najlepszym pomysłem... Moje gardło przekonało się, że to, co w kapsach, należy spożywać w kapsach :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co Wam wiadomo?? Wiele witamin zniknie z aptek 1 stycznia 2010 r.

Następny temat

1500 startujących w stolicy południowej Polski

Spalanie
Polecane artykuły