A ma to cos do tego skad jestem?
...
Napisał(a)
a ma. Bo moze ktos by chcial odebrac osobiscie.
nie sa to orginaly ale pumki fajne - cena do negocjacji? za 100 wezme jesli jest 44
nie sa to orginaly ale pumki fajne - cena do negocjacji? za 100 wezme jesli jest 44
...
Napisał(a)
Buty mogę wysłać. Cena do małej negocjacji. Jak narazie nie ma tego nr. Z Nike mam jak chcesz
...
Napisał(a)
chcesz je uczciwie sprzedac czy kogos wyje..ac?? moze chcialbym je zobaczyc, przymierzyc wiec napisz prosze skad jestes i nie utrudniaj bo nic nie sprzedasz
lekarstwo od trucizny różni tylko dawka
...
Napisał(a)
To jest skaja, NIE skóra.
A buty są z Ukrainy albo Kazakhstanu, więc nie oryginały.
Wiem, bo sam miałem dostęp do takich :)
Nie dajcie sie chłopaki wyje**ać jak to napisała endo[...]
Poza tym drogi kolegi oferujący towar: Anonimowość- nie jest dobrym sposobem na zbudowanie sobie renomy i zaufania u klientów. Nie masz za bardzo doświadczenia w handlu widać- więc i sprzedaż nie pójdzie.
Pozdrawiam
A buty są z Ukrainy albo Kazakhstanu, więc nie oryginały.
Wiem, bo sam miałem dostęp do takich :)
Nie dajcie sie chłopaki wyje**ać jak to napisała endo[...]
Poza tym drogi kolegi oferujący towar: Anonimowość- nie jest dobrym sposobem na zbudowanie sobie renomy i zaufania u klientów. Nie masz za bardzo doświadczenia w handlu widać- więc i sprzedaż nie pójdzie.
Pozdrawiam

... Vivere militare est ...
...
Napisał(a)
Tylko ze już sprzedałem kilkanaście sztuk. Jak nie chcesz to nie kupuj. Ja tylko napsialem ze jak ktoś chce.
...
Napisał(a)
jest szansa na przymiarke tych butow?
lekarstwo od trucizny różni tylko dawka
...
Napisał(a)
Nie bardzo bo jak je zobaczysz na własne oczy to zrezygnujesz ;]
Bez obrazy ale To coś czym są obite buty z krajów 3 świata, jest brzydkie jak listopadowa noc. ;]
Pozdro i Podrób! ;]
Bez obrazy ale To coś czym są obite buty z krajów 3 świata, jest brzydkie jak listopadowa noc. ;]
Pozdro i Podrób! ;]
Nawet 100 tabletek mety nie zastąpi dobrej diety!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!