...
Napisał(a)
Witam, zauwazylem ze po przylocie moj enan zyskał biały kolor. Próbowałem rozpuścić w cieplej wodzie ale dalej kolor się utrzymuje, konsystencja jest normalna. Czy środek jest Ok czy do wyrzucenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj.
Ja osobiście z doświadczenia Ci powiem że sam bym czegoś takiego sobie chciało Niestety już nie wbijał. Kiedyś miałem przygodę z jednym środkiem co prawda Było to wino na wodzie gdzie stan zapalny w udzie był na tyle duży że musiałem wbijać z powrotem igłę i odciągać to co się tam zbierało i nigdy więcej już nie ruszę podejrzanie wyglądających środków. Aczkolwiek jeżeli jest na przykład na oleju kokosowym to faktycznie będzie on miał jasną barwę i nie powinno być tutaj problemu Jednak jeżeli wcześniej był żółty a obecnie zmienił swoją barwę ja sam osobiście bym tego nie brał
Ja osobiście z doświadczenia Ci powiem że sam bym czegoś takiego sobie chciało Niestety już nie wbijał. Kiedyś miałem przygodę z jednym środkiem co prawda Było to wino na wodzie gdzie stan zapalny w udzie był na tyle duży że musiałem wbijać z powrotem igłę i odciągać to co się tam zbierało i nigdy więcej już nie ruszę podejrzanie wyglądających środków. Aczkolwiek jeżeli jest na przykład na oleju kokosowym to faktycznie będzie on miał jasną barwę i nie powinno być tutaj problemu Jednak jeżeli wcześniej był żółty a obecnie zmienił swoją barwę ja sam osobiście bym tego nie brał
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Butla enana to nie majątek jak zmienił na stałe kolor to bym nie ryzykował
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Latałem z saa I nigdy mi koloru nie zmieniły
...
Napisał(a)
Jak chcesz próbować to wbij z 0.3 ml i zobacz jak zareagujesz
...
Napisał(a)
Tez wczesniej latałem i było Ok, tylko teraz 1 raz się tak stało.
Tak wiec zrobiłem, zobaczymy. Mam nadzieje ze nic wielkiego się nie stanie
Tak wiec zrobiłem, zobaczymy. Mam nadzieje ze nic wielkiego się nie stanie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!