Witam na silownie chodze okolo 7-8 miesiecy od tego czasu jest spory progres w sile ale sylwetka gowno sie poprawila a mianowicie ludzie mi mowia abym przytyl ogolnie na chudego wygladam lecz pomimo tego jestem tlusty na brzuchu mam boczki ogolnie no kalkulatory mowia ze 14-15 % tluszczu mam a ja siebie widze jako 18-20% dziwnie to wyglada taki chudy a brzuch jest co do mojej wagi waze 89kg przy wzroscie 196m.. dodam takze ze poprostu mam tak albo zj**** metabolizm albo geny ze masakra lapy to samo chude a na lawce jestem lepszy od kumpla co 2x jak ja wyglada.. moje pytanie czy dieta if (rekompozycja) byla by dobra w moim przypadku ?? Chce zakupic diete+treningi z Potreningu i sie za siebie do porzadku wziasc a nie jak tyc to tluszcz a jak spalac to miesnie ... pomimo tego ze daje z sb wszystko na treningu kumpel zaczol ze mna te same czwiczenia zawsze on zaj**isty progress a ja stoje... czy dieta+treningi z potreningu pomoga mi aby osiagnac cel i nie byc juz wiecej Skinnyfat ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może dałbyś najpierw zdjęcia, to byśmy ocenili jak na prawdę jest, bo większość ludzi wyolbrzymia swoje problemy :)
...
Napisał(a)
Caly czas zbyt duzy rozmiar grr w kazdym badz razie wyobraz sobie typowego ektomorfika z wystajacym 5cm brzuchem chude lapy nic umiesnienia nie widac az sie nie napnie jednym slowem skinnyfat chudy z tluszczem dziwne to jest w ch** uwierz mi jaka ja mam rozkmine za co sie brac to masakra dlatego mam nadzieje ze mi dietetycy z potreningu pomoga jak kupie diete+plan treningowy
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:38:55
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:39:26
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:41:53
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:38:55
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:39:26
Zmieniony przez - banartenek w dniu 2014-05-31 20:41:53
...
Napisał(a)
jak wyglądała Twoja dieta przez ostatnie x miesięcy?
to nie skinnyfat - tylko błędy dietetyczne
nagle kazdy moze byc skinnyfat albo edomorfikiem
uwierz mi,nawet nie kilka miesięcy a kilka tygodni wystarczą
wrzuc przykład diety
wszystko, razem z alko,przekaskami itd.
to nie skinnyfat - tylko błędy dietetyczne
nagle kazdy moze byc skinnyfat albo edomorfikiem
uwierz mi,nawet nie kilka miesięcy a kilka tygodni wystarczą
wrzuc przykład diety
wszystko, razem z alko,przekaskami itd.
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!