...
Napisał(a)
ok to wrzucę to . a co do hcg to 2 opakowania tak ? w kazdym jest po 3 strzaly wiec 6 strzałów c2d?
...
Napisał(a)
luk,a ja myślę,że nawet więcej można by dać zwróć uwagę,że chłopak przy takiej wadze wyciska 140kg czyli prawie 2x wagę ciała czyli jest naprawdę dobrze i dawki powinny być większe
...
Napisał(a)
nie w każdej ampułce jest 5000j więc sobie policz ile potrzeba
sorry ale zapomniałem o edycji
Zmieniony przez - luki77 w dniu 2009-03-22 14:58:21
sorry ale zapomniałem o edycji
Zmieniony przez - luki77 w dniu 2009-03-22 14:58:21
...
Napisał(a)
a ja bym nawet wino do 16 tygodnia wbijal i pozniej zaczal. lub skrocil enan. za malo czasu 2 tygodnie, zeby sie organizm z tescia wyczyscil LUK122
kolega autor nie ma duzych wymiarow. max dla niego nie znajac praktycznie zadnego wymiaru to:
1-8 deca
1-9 enan
5-12 wino
nie wiadomo jak to przedluzac bo nic o koledze nie wiadomo. wiadomo, ze historii cyklowej nie ma zadnej. dlatego lepiej jest najpierw propa spokojnie jakies 6 tygodni. przyczaic co i jak a potem fajniej sie pobawic w krotkie estry.
1-8 npp
1-9 prop
3-10 wino
kolega autor nie ma duzych wymiarow. max dla niego nie znajac praktycznie zadnego wymiaru to:
1-8 deca
1-9 enan
5-12 wino
nie wiadomo jak to przedluzac bo nic o koledze nie wiadomo. wiadomo, ze historii cyklowej nie ma zadnej. dlatego lepiej jest najpierw propa spokojnie jakies 6 tygodni. przyczaic co i jak a potem fajniej sie pobawic w krotkie estry.
1-8 npp
1-9 prop
3-10 wino
moj synek (10lat) do mnie: tato, badz wielki!!! majac dzieci, wspaniala, sexowna zone i poukladane finanse:
daje ognia i celuje na: waga:104-106 / ramie:46-48 / talia:86-88cm / udo:70-72
a maxy mam w p***zie, wazne, ze swoja zone na 1 rece podnosze!!!
...
Napisał(a)
1 sesja za małolata to było oma + meta
(2-4)male to były przewaznie testosterony typu sustanon , propionat.
2.test enant . + anapolon + wino w tabl
3.wion trenbolon
4. parabolon + prop+ wino
5. i ta ktora chce zrobić to ennt. dec wino
w przeciagu tych 9 lat trenowałem sporty walki po sesji mialem ogromne spadki bo teraz to widze cienkie odblokowanie mialem , słabą diete. przy tym brak apetytu jak robiłem wydolnosciówkę . teraz obecnie tenuje mma 2 rok czesto kontuzje mnie łapały więc wiązało to się ze spadkiem masy mięśniowej itp.
to tak w skrócie , a co do wymiarów to neistety nei mam tutaj jakiejś miary moge jedynei foty wrzucić żeby pokazać mniej więcej posturę .
(2-4)male to były przewaznie testosterony typu sustanon , propionat.
2.test enant . + anapolon + wino w tabl
3.wion trenbolon
4. parabolon + prop+ wino
5. i ta ktora chce zrobić to ennt. dec wino
w przeciagu tych 9 lat trenowałem sporty walki po sesji mialem ogromne spadki bo teraz to widze cienkie odblokowanie mialem , słabą diete. przy tym brak apetytu jak robiłem wydolnosciówkę . teraz obecnie tenuje mma 2 rok czesto kontuzje mnie łapały więc wiązało to się ze spadkiem masy mięśniowej itp.
to tak w skrócie , a co do wymiarów to neistety nei mam tutaj jakiejś miary moge jedynei foty wrzucić żeby pokazać mniej więcej posturę .
...
Napisał(a)
Jeszcze jedno pytanie mogę dece z teściem walić czy raczej nie bo coś czuję że w jak z winem wejdę to nie będzie miejsca do kucia ;////
...
Napisał(a)
i powiem ci wiecej - nawet winko mozesz domieszac,
zawsze kules kazdy srodek z osobna ?
Zmieniony przez - Ziemniak87 w dniu 2009-03-24 00:16:59
zawsze kules kazdy srodek z osobna ?

Zmieniony przez - Ziemniak87 w dniu 2009-03-24 00:16:59
...
Napisał(a)
wino z tego co się orientuje to nie powinno się mieszać z olejem itp .
a przeważnie waliłem same to już nie miałem gdzie haha tragedia
a przeważnie waliłem same to już nie miałem gdzie haha tragedia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!