PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
CENA: 130 ZL ZA MIESIAC
TRENINGI: 2 RAZY W TYG. - PON I CZW (po 1,5 godz. kazdy)
KONTAKT: [email protected]
Sambo ma bdb opinię,wiec na pewno nie zaszkodzi jak się przejdziesz i zobaczysz czy Ci atmosfera w klubie pasuje
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2009-05-21 01:10:22
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Zadajesz pytanie co jest lepsze.To jest w stylu -Co jest lepsze?Frytki?Czy zimniaki?Jednemu bardziej pasują frytki,innemu ziemniaki.Podobnie jest z Sambo i Combat 56.Niby podobne,cel mają ten sam,a jednak sporo się różnią.
który daje więcej na ulicy???
Zapytam pytaniem.Czego daje więcej?
Pytanie niekonkretne po pierwsze.Po drugie,możesz trenować Sambo,albo Combat 56,a gdy zostaniesz zaatakowany "z partyzanta" na ulicy z tyłu jakimś przedmiotem,to ci nawet 50 lat treningu jakiegokolwiek systemu walki nie pomoże.Bez sensu jest trenowanie "bo na ulicy ktoś może mnie zaatakować".Gdybym miał takie podejście,to już dawno powinienem zrezygnować z trenigów,bo trenuję kilkanaście lat,a jakoś nikt mnie nigdzie nie zaczepia

W Polsce jest jeden super fachowiec od Sambo,w Krakowie-Oleksander Horbatiuk-warto polecić.Słyszałem od nim od Lewro-specjalisty od combatów,u którego kilka razy byłem na stażach."Sasza" prowadził u niego stażowe szkolenia.O innych instruktorach od Sambo wieści nie słyszałem,więc nie wiem.
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2009-05-21 09:02:32
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Trwałego eliminowania przeciwników.
Ogranicza się walkę z bronią oraz bronią (palna, biała).
Zostaje tylko obezwładnienie ( Ale to i tak zależy od sekcji).
Jak juz ćwiczysz to i tak będziesz wiedzieć, czego nie robić żeby uszkodzić.
Zmieniony przez - Puchatek83 w dniu 2009-05-21 15:46:54
Niebo woła, ziemia przyciąga.
SFD FIGHT CLUB
Cukierki są słodkie ale seks nie popsuje ci zębów.
Na Sambo był zawsze tłum i niewiele można było skozystać.
C56 mniejsza sekcja, lepszy kontakt z instruktorem, ale jest pewne ale....
i po co to wszystko...
Sam bym chetnie skoczyl na jakies seminarium prowadzone przez Sasze (tyle sie pisze ze jest bardzo dobry), aby zobaczyc czym roznia sie jego treningi od tych ktore prowadzi moj trener.
Trenera akurat mamy z ukrainy, byly spetznazowiec, ale wiadomo jak to bywa, rozni ludzie, roznie przekazuja swoje umiejetnosci/wiedze (jedni dobrze inni znow sobie z tym calkowicie nie radza)
Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl