Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SWL MOLKA

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6674

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 120
mam pytanie na co jest suplement SWL MOLKA ? Poniewaz mam go a nie wiem na co on czy warto brać go jak moim celem jest masa/sila. Proszę o zdefiniowanie tego suplementu
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2251 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 32554
według braków w diecie, ale pewnie jej nie masz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 120
Zapytalem co to jest czy gainer czy co. Chce prostej odpowiedzi i na co to
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 173464
Molka to zdrowy napój całkowicie pozbawiony tłuszczu. Dzięki specjalnemu połączeniu słodkiej serwatki z Inuliną powstał idealny drink wspomagający odchudzanie oraz obniżający poziom cholesterolu.

Naturalna substancja balastującą INULINA - błonnik roślinny wypełnia organizm człowieka (daje uczucie sytości) jednak nie dostarcza żadnych kalorii i jest usuwany oczyszczając skutecznie jelita, świetna w trakcie diet mięsnych z małą ilością owoców, błonnika. Ponadto Molka Drink jest naturalnym źródłem proteiny, l-karnityny, inozytolu i choliny.

Wartość odżywcza 100g
Białko 31 g
Tłuszcz <1 g
Węglowodany 52 g
kCal 336
kJ 1404
Inulina(błonnik roślinny) 8 g
Cholina 0,08 g
Inozytol 0,08 g
L-Karnityna 0,08 g

~85zł za 750g

Wynalazek niewarty uwagi.

Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-01-30 17:49:45

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jeśli jeszcze go nie kupiłeś to nie kupuj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dostalem go , i nie wiem czy go brać czy nie. Nigdy nic nie bralem podkreślam. Waze 62kg 17lat 172cm a no na klatkę mam rekord 100kg i czuje ze powoli zbliżam sie do krańca sily bez suplementów lub odzywek i cY warto to brać jak mam i co moglbym sobie kupic ew
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wypełnij ankietę pomyślimy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ankietę? Jestem nowy na forum
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
tego molka mozesz brać czy coś wiecej to j/w ankietka każdy punkcik bez zdjęcia może być

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ZMA na budzenie sie w nocy?

Następny temat

Jakie suple godne polecenia

Spalanie
Polecane artykuły