mam pytanie na co jest suplement SWL MOLKA ? Poniewaz mam go a nie wiem na co on czy warto brać go jak moim celem jest masa/sila. Proszę o zdefiniowanie tego suplementu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Molka to zdrowy napój całkowicie pozbawiony tłuszczu. Dzięki specjalnemu połączeniu słodkiej serwatki z Inuliną powstał idealny drink wspomagający odchudzanie oraz obniżający poziom cholesterolu.
Naturalna substancja balastującą INULINA - błonnik roślinny wypełnia organizm człowieka (daje uczucie sytości) jednak nie dostarcza żadnych kalorii i jest usuwany oczyszczając skutecznie jelita, świetna w trakcie diet mięsnych z małą ilością owoców, błonnika. Ponadto Molka Drink jest naturalnym źródłem proteiny, l-karnityny, inozytolu i choliny.
Wartość odżywcza 100g
Białko 31 g
Tłuszcz <1 g
Węglowodany 52 g
kCal 336
kJ 1404
Inulina(błonnik roślinny) 8 g
Cholina 0,08 g
Inozytol 0,08 g
L-Karnityna 0,08 g
~85zł za 750g
Wynalazek niewarty uwagi.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-01-30 17:49:45
Naturalna substancja balastującą INULINA - błonnik roślinny wypełnia organizm człowieka (daje uczucie sytości) jednak nie dostarcza żadnych kalorii i jest usuwany oczyszczając skutecznie jelita, świetna w trakcie diet mięsnych z małą ilością owoców, błonnika. Ponadto Molka Drink jest naturalnym źródłem proteiny, l-karnityny, inozytolu i choliny.
Wartość odżywcza 100g
Białko 31 g
Tłuszcz <1 g
Węglowodany 52 g
kCal 336
kJ 1404
Inulina(błonnik roślinny) 8 g
Cholina 0,08 g
Inozytol 0,08 g
L-Karnityna 0,08 g
~85zł za 750g
Wynalazek niewarty uwagi.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-01-30 17:49:45
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Dostalem go , i nie wiem czy go brać czy nie. Nigdy nic nie bralem podkreślam. Waze 62kg 17lat 172cm a no na klatkę mam rekord 100kg i czuje ze powoli zbliżam sie do krańca sily bez suplementów lub odzywek i cY warto to brać jak mam i co moglbym sobie kupic ew
...
Napisał(a)
tego molka mozesz brać czy coś wiecej to j/w ankietka każdy punkcik bez zdjęcia może być
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!