Witam mam do sprzedania super amino dymatize same tab bez pudelek poniewaz mi sie zniszczyly w transporcie i sie nie nadaja do niczego ;/ tak wiec same tabletki moge sprzedawac jak by byl ktos zainteresowany cena za 500tab = 35zł wiecej info na gg 3994099
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co Ty wypadek lotniczy miales? Jak sie pudelka zniszczyc mogly? Ja bym wzial ale cos tu smierdzi
...
Napisał(a)
tez jestem zainteresowany ale walem to smierdzi , wklej jakies foty, opowiedz wiecej, nie wiem przekonaj nas jakos. P.S. jak masz nawet mocno rozje*** pudelka a tabsy sie w nich "trzymaja" to biore. a i oczywiscie date podaj waznosci:D
...
Napisał(a)
Polecam gościa.
Tranzakcja super , dobry kontakt szybko doszła paczka w środku to co miało być 1000tab aminokwasow. =)
Pozdrawiam.
Ps. A i jak będziesz to odpisz na mój email co wysłałem.
Tranzakcja super , dobry kontakt szybko doszła paczka w środku to co miało być 1000tab aminokwasow. =)
Pozdrawiam.
Ps. A i jak będziesz to odpisz na mój email co wysłałem.
Przed Uzyciem Omnadrenu Skonsultuj sie z lekarzem lub z farmaceutą..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Sprzedam Telefon Biznesowy SGH i780
Następny temat