wystaw na allegro tutaj ludzie liczą na okazje :)
...
Napisał(a)
w pakiecie to tego nie opchniesz ale rób jak chcesz :) na allegro to czesto trafisz ze ktos opycha konsole i gry sa gratis a ty jeszcze je sobie wliczasz jakby byly cos warte - w sensie takim ze znalezienie kolesia ktoryy akurat pragnie tych gier i chce kupic konsole jest jak znalezienie igly w stogu siana :) wiec jesli ktos deklaruje kupno gier opchnij je a wtedy znajdzie sie chetny na konsole :) ludzie ci doradzaja a ty sie srasz :) po za tym nie cisnij sie tak bo pewnie slayer posuwa panienki a nie tak jak ty konsole :) wysmiewajac pegasusa
...
Napisał(a)
jestes idiota czy tylko mi sie wydaje ?? nie dobrze jednak jestes idiota ...jedyne co moge zrobic do usiasc ci dupa na zapluty pysk ! co do gier to baranie nie wliczam ich w cene jakbys sie nie domyslal tylko pisze ze one sa...poj*** wiec prosze Cie nie mow mi co i jak mam zrobic bo konsole to znasz tylko z allegro lub ze sklepow zza szyby..o sorry moze grales ja w tesco wystwili na stoisko zeby takie ciecie jak Ty pograly sobie bo inaczej niestety nie beda mogly hahaha...a w ogole z posuwaniem o ch** Ci chodzi lamusie...Renata juz nie wystarcza..ze zajmujesz sie innych sprawami..mongole . Gołdapi ahahha...pozdro lamusie !!
Nikt nam nie mówił, że będzie łatwo !
...
Napisał(a)
sam sobie zaprzeczasz:
co do gier to baranie nie wliczam ich w cene jakbys sie nie domyslal tylko pisze ze one sa
skoro nowa konsola kosztuje w sklepie około 1200-1300 zł (linka potwierdzającego te słowa już podawałem) a ty chcesz za nią 1400 to chyba jednak wliczasz co ? teraz czekam aż mi napiszesz jaki to dzieciak ze mnie i ile to wiem o ps3.
co do gier to baranie nie wliczam ich w cene jakbys sie nie domyslal tylko pisze ze one sa
skoro nowa konsola kosztuje w sklepie około 1200-1300 zł (linka potwierdzającego te słowa już podawałem) a ty chcesz za nią 1400 to chyba jednak wliczasz co ? teraz czekam aż mi napiszesz jaki to dzieciak ze mnie i ile to wiem o ps3.
...
Napisał(a)
no dobrze tylko tak ...100 zl za 6 gier to jest duzo ???? prosze Ciebie czy Was niewazne hahah dobrzy jestescie tak jak napisal koleszka wyzej oczkujecie e ja sprzedam za grosze 800 zl pasuje hahaha masakra
...
Napisał(a)
ten temat, a raczej ta cena tego zestawu to chyba jakas tania prowokacja
na dzis daje 900zl + twoje koszty wysylki, oboje wiemy ze powyzej tysiaka nie sprzedasz tego w zyciu
Zmieniony przez - cyklon-b w dniu 2010-01-18 23:34:56

na dzis daje 900zl + twoje koszty wysylki, oboje wiemy ze powyzej tysiaka nie sprzedasz tego w zyciu
Zmieniony przez - cyklon-b w dniu 2010-01-18 23:34:56
...
Napisał(a)
daje 100, przyzekam ze ja dam,znajdz mi ktos ps3 slim z 6 gierkami, z kamerka juz nie mowie o okablowaniu pelnym + HDMI bo to standart ...forum cwaniaczkow.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SE c902 za tanie pieniądze
Następny temat