I jeszcze jedno czy cios w przepone w boksie to faul ??
...
Napisał(a)
Elo , mam pytanie czy mam spraować na treningach z lepszymi od siebie (większym doświadczeniem ) czy raczej z osobami , które mniej więcej ze mną zaczynały trenować . Chciałbym dodać , że trenuje boks .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja na treningach z reguły trafiam na ogarniętych partnerów (lepszych ode mnie) i każdy sparing to walka o przetrwanie. Jednak, jak czasami przytrafi się sparing z osobą na niższym poziomie (zbliżonym do mojego), która najczęściej trenuje/sparuje z równie średnim kumplem, to czuję wtedy znaczną różnicę na moją korzyść. Uff, ale zagmatwałem :) Myślę że puentę można z tego wyciągnąć ;)
...
Napisał(a)
Jak chcesz się czegoś nauczyć to sparuj z doświadczonym zawodnikiem. Przepona znajduje się na tułowiu wg mnie to nie faul, ale w boksie może inaczej jest.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Lepiej z doświadczonymi, bo zawsze może coś doradzić, powiedzieć co robisz źle itp.
...
Napisał(a)
Sparuj i z lepszymi i z równymi sobie. Sparing z lepszymi poprawia obronę. Sparing ze słabszymi poprawia atak.

...
Napisał(a)
Ale jedynie boje się tego , że będę workiem do obijania trenuje z oldboyami i to nie małymi :P Ale na następnych treningach spróbuje z lepszymi dzięki :)
...
Napisał(a)
To są treningi nikt Cię nie sponiewiera.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zawsze powinno się sparować z lepszymi od siebie, czegoś się nauczysz. A do domu na pewno wrócisz cały, to treningi, nikt nie będzie Cię chciał zabić :D
"Stań wyprostowany nawet kiedy serce krwawi, zdeterminowany do łamania swoich granic"
"By kochać bliźnich nauczał pan Jezus, ale czasami po prostu nie
da rady"
Poprzedni temat
Trening, pomoc w ułożeniu :)
Następny temat
kiedy kochasz trenować a nie możesz....
Polecane artykuły