Szacuny
7
Napisanych postów
526
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2180
Wiem, ale to az tak bardzo nie przeszkadza ;) Mam jednak nadzieje, ze nie zostana wprowadzone dodatkowe ograniczenia dla osob bez abonamentu, gdyz forum jest super i ogolnodostepnosc jest wazna sprawa przy jego dalszym rozwoju.
Szacuny
2
Napisanych postów
1609
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12461
Denerwuje nmnie to iż jednemu użytkownikowi można dać tylko jednego soga w dziale.Teraz przynajmniej nowi użytkownicy którzy dowiedzieli się czegoś ciekawego mogą łatwiej przyznać soga.Ale wielu tych "specjalistów ekspertó" zdobyło swoje tytułu przez inne konta albo przez to że każdy mógł nagrodzić wartosciową wypowiedź.Teraz trudno jest zdobyć dużo sogów.Zweryfikowałbym chętnie wiadomości niektórych "miSZczów".
Szacuny
7
Napisanych postów
526
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2180
Czyli dwoch kont z abonamentem tez nie wykluczasz ze ktos moze miec ;) Wczoraj mnie zgasilo, ze nie moglem sie z serwerem polaczyc. Maksymalna ilosc odwolan. No to mnie wkurzylo musze przyznac, ale nie pcham sie jak mnie nie chca ;)) Mozna poczekac
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
Hehehehe za 100 zl masz znawce w kazdym dziale ROTFL
Zreszta, sogi nic nie znacza, bo jesli chcesz cos naprawde osiagnac na tym forum (zostac doradca np.) to i tak, nawet jesli nie dostajesz sogow lub nie jestes znawca to dobry moderator doceni twoje starania i bedziesz nagrodzony A co do takich pseudo "znawcow", to po***** im taki tytul, jesli i tak wiedza, ze to tylko napis pod postami, a nie zasluzona nagroda za prace w danym dziale..
Mi to zwisa kto ile ma sogow, dla mnie jest wazne jaki poziom reprezentuje w danej dziedzinie..
Szacuny
7
Napisanych postów
526
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2180
Sog jest wyroznieniem. Jesli nie jest zdobywany jakimis glupimi ukladami i podstepami reprezentuje wiedze i pomocnosc danej osoby. Podoba mi sie, ze sa ludzie, ktorzy nie zrobia dla niego wszystkiego. Pamietam niektore fora - tam bito sie o ilosc napisanych postow. Trza sie bylo pilnowac jakiego posta sie napisalo i z jakiego byl dnia, bo posadzano odrazu o nabijanie postow!!! Dziecinada. Tylko wkurza to ludzi, ktorzy chca uzytkowac forum zgodnie z jego przeznaczeniem, czyli do normalnych rozmow, cenzurowanych tylko przy lamaniu regulaminu a nie ilosci i jakosci wypowiedzi :[