...
Napisał(a)
czesc co sadzicie o S1+ ? Ja nigdy nie bralem zadnych prohormonow ani tez starydow i ciekawi mnie czy jest sens brac jedna buteleczke S1+ da to cos samo czy raczej nie ?z gory dziekuje. Jezeli ktos to bral to bardzo prosze o opinie i czy sa jakies skutki uboczne :)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jest takie cos jak wyszukiwarka warto poszukac czasem treche a napewno znajdziesz tam odpowiedz
...
Napisał(a)
No wlasnie tak sie sklada ze wpisuje to mi pokazuje jakies zasrane aparaty
...
Napisał(a)
ja stosowalem s1+ i mojm zdaniem to gow.. i szkoda na to kasy
Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
nie wypisuj bzdur... chyba ze sobie na piętach smarowałes... forma transdermalna jest kiepska, bo uczula i jest upierdliwa, ale sam koks działa dobrze
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
VLAD.IV
mowisz do mnie czy jak ??
tak sie sklada ze stosowalem s1+ 2 butelki i nie mialem zadnych podraznien skory no chyba ze przez pierwsze 4 dni jakos tak potem bylo ok mm ale to troche dziwne uczucie bo po tym shicie chcialo mi sie spac i czulem sie tak jak bym sie spalil taki za***isty relaxxXxxx no a jesli chodzi o rezultaty to oczywiscie byly ale ogolnie wydaje mi sie ze s1+ to za***iscie mocny srodek i jak na taka moc rezultaty byly marne to moje zdanie
mowisz do mnie czy jak ??
tak sie sklada ze stosowalem s1+ 2 butelki i nie mialem zadnych podraznien skory no chyba ze przez pierwsze 4 dni jakos tak potem bylo ok mm ale to troche dziwne uczucie bo po tym shicie chcialo mi sie spac i czulem sie tak jak bym sie spalil taki za***isty relaxxXxxx no a jesli chodzi o rezultaty to oczywiscie byly ale ogolnie wydaje mi sie ze s1+ to za***iscie mocny srodek i jak na taka moc rezultaty byly marne to moje zdanie
Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
tak do Ciebie mowie.. moc zalezy od dawki... a tak naprawde to sredni lajcik w tej dawce
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!