Zmieniony przez - kap.bomba w dniu 2009-01-04 23:35:32
...
Napisał(a)
chudzina jaką dawke największą teścia (ogółem) zdarzyło ci sie jechać??
...
Napisał(a)
w tym tygodniu zrobilem malego fronta na 700mg (500omo+200prop, to byly 4szoty 125omo+50prop kazdy, robione codziennie - potrzebowalem miec buta juz od pierwszego treningu dzisiaj, dlatego pojechalem tak nietypowo). dalszy cykl to 250omo c3d i to jest najwieksza ilosc towaru, jaka zasysalem. wiec jak widac dawki raczej jak dla dziecka 

STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
ja na misce tip top i treningu dobrym biłem teścia 50 ed i za mało na pierwszym cyklu.potem na drugim enana 700 week.czuje że tak dawka dla mnie to ponad g.nie sądze że błąd tkwi w diecie ,stuff też był orginał.poprostu czułem że to nie było to i powinno być więcej
...
Napisał(a)
moim zdaniem, to zalezy co tam chcesz czuc. po tescie nie czuje nic "specjalnego" (mam porownanie do trena - tam wszystko bylo specjalne), ale organizm mi sie szybciej regeneruje, moge wiecej trenowac. zadne supermoce sie nie pojawiaja na testosteronie.
chyba, ze zaliczymy porastanie jak wilkolak do supermocy
Zmieniony przez - chudzina w dniu 2009-01-05 00:43:25
chyba, ze zaliczymy porastanie jak wilkolak do supermocy

Zmieniony przez - chudzina w dniu 2009-01-05 00:43:25
STERYDY = ŚMIERĆ
...
Napisał(a)
no nie wiem ja jak biłem 700 week to czółem że jakbym bił tak z 500 mg e3d to nic by mi sie nie stało złego a było by lepiej pod każym względem 

...
Napisał(a)
jw do mega mocy sa pobudzacze boostery z no i tak dalej tesc sam w sobie nic specjalnego.
Zmieniony przez - Joy w dniu 2009-01-05 00:49:59
Zmieniony przez - Joy w dniu 2009-01-05 00:49:59
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
alez "cos specjalnego"- jak najbardziej, tylko nie daje poczucia, ze mozesz wyskoczyc przez sufit 

STERYDY = ŚMIERĆ
...
Napisał(a)

Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
co wy pitolicie - test jest zaiebisty, tylko nie daje "uczucia supermocy", ale jestes troche silniejszy ON (nie jest to tez super koks w kierunku sily niestety, wg mnie przynajmniej), szybciej sie regenerujesz, dluzej mozesz cwiczyc i intensywniej - i z tego sie biora przyrosty. z zapjerdalania, a nie z wbijania
doloz do tego zarosniety grzbiet i erekcje, ktorych nie powstydziliby sie aktorzy wystepujacych w wiadomych filmach i juz masz supersrodek

doloz do tego zarosniety grzbiet i erekcje, ktorych nie powstydziliby sie aktorzy wystepujacych w wiadomych filmach i juz masz supersrodek

STERYDY = ŚMIERĆ
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!