...
Napisał(a)
Witam , dokładnie w czwartek odnioslem poważną kontuzje a dokładnie rozwalil mi się łuk brwiowy , pojechalem do szpitala , a tam dali mi specjalny plaster ze dzięki niemu się zagoi itp... Przez przypadek plaster Mi się oderwał i teraz takie pytnie : czy bez tego plastra mi sie rana zagoi czy jednak zostanie taka , zalaczam dodatkowo zdj przed szpitalem i jak juz plaster się oderwał , raczej nie będzie trudno zauważyć ktore zdj jest tym zdjęciem przed szpiatalem a które po ;) ,Pozdrawiam .

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stary, jedź na SOR i niech Ci to zszyją bo długie i głębokie rozcięcie, powiedz że Ci coś na łeb spadło to nie będziesz musiał czekać godzinami w kolejce. I daj sobie spokój z jakimś SPECJALNYM PLASTREM, dali Ci na 90% normalny opatrunek, kup sobie jakiś plaster w aptece, przylep i też Ci się zrośnie. Tylko że zszyte zrośnie się szybciej, bo szew zbiera brzegi rany przez co przyspiesza zrastanie. Bez szwu też Ci się zrośnie, ale daj jakiś opatrunek/plaster i nie łaź z taką raną bo to niebezpieczne (zakażenie itd).
2
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Powiedz, żeś się uderzył w szafkę czy coś. Jak powiesz, że to z walki to mogą krzywo patrzeć.
1
...
Napisał(a)
Dzięki wielkie :D a bez szycia szybko się zagoi? Niechce blizny po tym :/ , a chce szybko wrócić do Boksu
1
...
Napisał(a)
Blizny, to symbol wojowników. Świadczą one o przeżytych wojnach i bitwach. Posiadanie blizny to powód do dumy.
5
“If you think, you are late. If you are late, you use strength. If you use strength, you tire. And if you tire, you die.”
Saulo Ribeiro
...
Napisał(a)
A jak cię zgwałci goryl to pokazuj wszystkim blizny na odbycie jako "symbol wojownika" 

1
...
Napisał(a)
Mnie również takimi plastrami ratowali i jakoś się tam zagoiło :)
3
vivere militare est
...
Napisał(a)
Myślę, że jednak szew będzie najlepszy. Prawdopodobnie przy plastrach blizna też będzie, a gojenie zajmie o wiele dłuższy czas. Ewentualnie jest jeszcze druga sprawa - zdjęcie troszkę wyolbrzymia problem i w szpitalu widzieli to na żywo i faktycznie lepszym wyjściem jest tu plaster - w takim wypadku skocz i zapytaj w jakimś ośrodku POZ o takie plastry.
5
...
Napisał(a)
Dzięki wszystkim za komentarze! ja jeszcze przejde się najwyżej i spytam o ten plaster i czy lepiej byłoby zszywac!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Poprzedni temat
Trening sztuk walki
Polecane artykuły