...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
w sumie to żadne wyzwanie. xD
Dziś na fanpage na FB wklejałem fajny obrazek opisujący świetnie takie sytuacje - jeden zły posiłek nie uczyni Cię grubym, tak samo jeden dobry szczupłym.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-24 23:26:23
Dziś na fanpage na FB wklejałem fajny obrazek opisujący świetnie takie sytuacje - jeden zły posiłek nie uczyni Cię grubym, tak samo jeden dobry szczupłym.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-24 23:26:23
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
no bez tej smacznej (ale tłustej jak cholera) skóry dałem rade, ale w innym wypadku bym poległ ;).
Jak ktoś z Warszawy lub przejazdem polecam u Szwejka :) dobry browar i genialne jedzonko!
Tak tak, byłem widziałem. Dlatego ośmieliłem się wrzucić ta fote ;). Idealnie pasuje do tego obrazka.
Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-02-24 23:33:53
Jak ktoś z Warszawy lub przejazdem polecam u Szwejka :) dobry browar i genialne jedzonko!
Tak tak, byłem widziałem. Dlatego ośmieliłem się wrzucić ta fote ;). Idealnie pasuje do tego obrazka.
Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-02-24 23:33:53
...
Napisał(a)
ja w Trójmieście mam swojego faworyta - bar mleczny Kmar i podwójny gulasz wieprzowy z pojedynczą kaszą, za 21 zł jedzenia dobry kilogram, smak jak u babci.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
brzmi nieźle, jakość/cenna. Dzięki podobnym barom przeżyłem chyba rok na takim jedzeniu. Dobry bar mleczy w pobliżu to podstawa :)
dziś miałem okazje zjeść stek z rekina (żarłacza błękitnego) takie urozmaicenie :D .Widziałem Koniu gdzieś przypadkiem że Ty też KIEDYŚ to wcinałeś , bądź coś podobnego.
Jak wrażenia ? I w jaki sposób to przyrządzałeś ?
Ja go upiekłem w piekarniku z cytryna i przyprawami smak dość ciekawy ale dość intensywnie pachnie oceanem :). Może ja coś źle zrobiłem ;p
Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-02-25 15:31:01
dziś miałem okazje zjeść stek z rekina (żarłacza błękitnego) takie urozmaicenie :D .Widziałem Koniu gdzieś przypadkiem że Ty też KIEDYŚ to wcinałeś , bądź coś podobnego.
Jak wrażenia ? I w jaki sposób to przyrządzałeś ?
Ja go upiekłem w piekarniku z cytryna i przyprawami smak dość ciekawy ale dość intensywnie pachnie oceanem :). Może ja coś źle zrobiłem ;p
Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-02-25 15:31:01
...
Napisał(a)
podobnie robiłem, jeszcze z masłem orzechowym.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Ale to samo miałeś z zapachem ? wiadomo stek był mrożony.
Hmm ryba z masłem orzechowym tego jeszcze nie próbowałem ;)
Hmm ryba z masłem orzechowym tego jeszcze nie próbowałem ;)
...
Napisał(a)
nie pamiętam, dawno to było.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Poprzedni temat
Potrzeba pomoc przy diecie
Następny temat
Dieta do oceny - slow carb
Polecane artykuły