Niedawno padlo tu pytanie czy mozna zamienic cykl 5 na cykl 10.... co sie okazalo nie byl to dobry pomysl, a czy mozna zamienic cykl 5 ale negatywnych na 10 ?Ciezar takze zwieksze dla 10 jak przy 5-tkach negatywnych bo sila w pierwszych 6tyg napewno mi wzrosnie wiec w 10-tkach zamiast 5negatywnych musialbym zwiekszyc ciezar.Z gory dzieki za odpowiedz.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
powiem Ci tak: zmienic mozesz bo kto Ci broni? Jakie bede tego efekty? nie potrafie Ci powiedziec, bo nigdy czegos takiego nie robilem.prawda jest taka ze negatywy powinny byc negatywami, bo chodzi o stala progresje ciezaru. Po za tym ktos madrzejszy po cos te negatywy wymyslil jednak.
doradca w AD
...
Napisał(a)
dajcie mi partnera treningowego ktory sie dostosuje do mojego treningu/czasu to bede robil negatywy.
NO PAIN NO GAIN
...
Napisał(a)
ja czasem robie tak jak chce robic ow - po 5kach robie jeszcze 2-3 treningi w zakresie 10 powtorzen, startujac od 10max, starajac sie dokladac ciezaru tam gdzie sie da.
efekty - juz nie ten etap, gdzie mialo sie mierzalne przyrosty po 2-3 treningach, ale jakis tam efekt jest, miesnie sa pelniejsze, i (jakby) wieksze
a robie tak, bo najlepiej rosne w 10kach.
no i mam punkt wyjscia do okreslenia, czy, w jakim cwiczeniu i o ile moge zwiekszyc ciezar w nastepnym makro.
efekty - juz nie ten etap, gdzie mialo sie mierzalne przyrosty po 2-3 treningach, ale jakis tam efekt jest, miesnie sa pelniejsze, i (jakby) wieksze

no i mam punkt wyjscia do okreslenia, czy, w jakim cwiczeniu i o ile moge zwiekszyc ciezar w nastepnym makro.
chwilowy
...
Napisał(a)
SOG.... chwilowy choc nie wiem czy wejdzie bo juz Ci kiedys dawalem chyba :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!