Siemanko wszytskim, od ok 5 tygodniu jestem na redukcji, wszystko idzie jak narazie po mojej myśli, zastanawia Mnie tylko jedna rzecz, mianowicie wahania (skoki) wagi... Jednego dnia waga na czczo pokazuje np 81.5, na drugi dzien rowniez na czczo 82,5 . Oczywiscie kcal sa podobne każdego dnia. Macie tez tak? to jest normalne?? Pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam.
Ważenie się codziennie mija się z celem. Różnica w wadze to naturalne zjawisko ( treść jelitowa, woda, glikogen ) a nawet inne położenie wagi to wszystko skłania się ku temu. Notabene nie sugeruj się wagą, a ogólną kompozycją sylwetki - obwodami.
Ważenie się codziennie mija się z celem. Różnica w wadze to naturalne zjawisko ( treść jelitowa, woda, glikogen ) a nawet inne położenie wagi to wszystko skłania się ku temu. Notabene nie sugeruj się wagą, a ogólną kompozycją sylwetki - obwodami.
...
Napisał(a)
Dokładnie jw. jednego dnia jesz więcej, wypijesz mniej i zrobisz większą kupę. Waga się nie sugeruj, patrzy na to jak zmienia się sylwetka.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!