Witam mam 16 lat chciałbym się kogoś z Was zapytać czemu bardzo słabnie mi lewa ręka a dokładnie bark ..Ćwiczę ponad 3 miesiące i czasem tak mam że nie mogę 30 kg podnieść..Robię serię więcej kg.Czasem lewa ręka mi słabnie że chyba nawet bym nie podniósł 20kg ..Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zmęczenie mięśniowe, moze kiedyś sobie coś uszkodziłeś lub właśnie się coś w nim robi, wina moze być też w tricepsie gdyż on bierze udział przy barkach w wyciskaniach
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
mozę być tak też że lewa strona ogólnie jest słabsza. przy jakich ćwiczeniach masz problemy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
czyli wyciskanie na płaskiej (cwiczenie na klatkę ) a nie trening na barki, więc możliwe że masz słabą lewą stronę, Jak nic z tą ręką nie miałeś to trenuj normalnie, 3 miesiace to mało czasu, jeszcze masz czas na nabranie siły.
...
Napisał(a)
Mozesz przetestować na innych ćwiczeniach
wyciskanie na barki np dwie hantle 10 kg ławka z oparciem i jedziesz i zobaczysz która ręka padnie, to samo z tricepsem, francuz jednorącz z za głowy i też zobaczysz która słabsza
wyciskanie na barki np dwie hantle 10 kg ławka z oparciem i jedziesz i zobaczysz która ręka padnie, to samo z tricepsem, francuz jednorącz z za głowy i też zobaczysz która słabsza
...
Napisał(a)
w twoim wieku przewaznie lewa strona jest słabsza,chyba ze jestes mankutem,a najlepiej nie eksperymentuj podnoszac zelazo,tylko pojdz do pana doktora bo zrobisz sobe krzywde ,byc moze masz naderwane sciegna lyb wiezadła,
Piorkow Trener Personalny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!