Witam. Panowie jestem w posiadaniu odżywek Nitrobolon energizer 550g i Trec AAKG Mega Harcore. Czy jest opłacalność brania tego razem? Jak tak,to w jakich dawkach? Czy może branie osobno będzie lepszym rozwiązaniem? Z góry dzięki,Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
masz do tego jakaś kreatynę zeby zrobić cykl czy tak chcesz tylko brac przed treningiem
...
Napisał(a)
Właśnie myślałem o kreatynie. Aktualnie nie mam,bo to dostałem od brata i właśnie się zastanawiam jak brać żeby miało najlepsze działanie.Chodzi mi głównie o większą aktywność na siłowni po przerwie świątecznej i karnawałowej. Myśle że takie przedtreningówki nię są najgorsze. Pozdro
Zmieniony przez - krzycho135 w dniu 2014-02-05 17:32:37
Zmieniony przez - krzycho135 w dniu 2014-02-05 17:32:37
...
Napisał(a)
kup sobie najtańsze mono i bierz rano lub po treningu i w dnt po 5gr a przed treningiem NitroE. aakg sobie zostaw na pozniej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!