kiedy będą jakieś zawody w wyciskaniu sztangi na ławeczce leżac, gdzieś w okolicach Białegostoku albo troche dalej?orientuje sie ktoś? niebyłem jeszcze na żadnych zawodach ale chciałbym spróbować.Waże 70 kg mam 16 lat i podnosze 105 kg na klate.Uważacie że to dużo? brałem kreatyne i ćwiczyłem planem na siłe ostatnio. Kumpel też by sie zemną wybrał,jest w moim wieku,waży 66 kg i podnosi 95 kg też na sucho.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To niezły jesteś ale niestety niewiem o żadnych zawodach
Pozdrawia
Pozdrawia
Pozdrawia
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
kreatyna to niejest coś niedozwolonego przecież a że jak ją brałem to niejest na sucho?zależy jak sie rozumie te słowo--mi chodziło raczej oto ze mam takie wyniki bez żadnego niedozwolonego wspomagania.A co do kreatyn to przecież każdy może je brać ale niekażdy będzie dobry w wyciskaniu.
...
Napisał(a)
Chcialbym sie zapytac czy mial bym jakies szanse na jakis zawodach mam 15lat waze 68kg i wyciskam 85kg. I podjezdzam na gainerach ale bralem tez amino i hmb. jak ktos wie to niech napisze
co masz zrobic dzis zrob pojutrze
co masz zrobic dzis zrob pojutrze
...
Napisał(a)
w wadze 67,5 kg w kategori młodzików (czyli do 18 lat) mają wyniki w wyciskaniu ponad 100 kg czyli miałbys troche małe szanse. Wyniki mozesz sprawdzic na stronie powerlifting.pl i tam jest kalendarz zawodów.
Z resztkami tchu ide do przodu twardo, schowany za swą gardą
Z resztkami tchu ide do przodu twardo, schowany za swą gardą
"LOVED BY FEW HATED BY MANY BUT RESPECTED BY ALL"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!