Szacuny
510
Napisanych postów
8840
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
54407
Tremorr - Jerome się za bardzo skoksował! Kilka tygodni wcześniej był szczupły w walce z Garym Goodridgem i wymiatał niesamowicie! Nie wiem skąd mu strzelił do głowy pomysł żeby w finałach być na cyklu...
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Szacuny
8
Napisanych postów
717
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12479
co do wymiarów zawodników to wszystkim je zwyżają bo raz - TV i tak dodaje kiogramów a poza tym nic przez TV nie da sięudowodnić - chcą poprostu wywołać wrażenie, ze oto zbliża sięstarcie tytanów :) wiecie - sztuczne nakręcanie publiczności :) nie dziwiłbym się jeśli by się okazało, ze ten Tajlandczyk o którym mowa t oma really tylko 84 kg ... w końcu popatrzcie na jednego gościa z pride - 194 cm (holender, murzynek), specjalista od gilotyn - wygrał z jakimś ruskim przez gilotyne na tej samej gali co Silva przegrał z Aroną ... on waży tylko 86 kg a jest przecież nie ułomek i ma całkiem ładną budowę
co do koksów i JLB - koksował wg mnie z uwagi na najbliższy występ w formule MMA - udział w K1 był dla niego tylko pewnym etapem i okazją do przetarcia się ...