Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Witam chcialem sie spytac czy istnieje potrzeba podwieszenia postu :
https://www.sfd.pl/temat276474/ Po kilku zmianach oczywiscie -dodaniu spisu tresci, przykladu splitu, dodaniu kawalku o splitu.
Uwazam ze np w zupelnie zielonych by sie przydal pokazuje lapotalogicznie pokazuje jak cwiczyc w domu, jak ulozyc splita, na czym polega zasada progresji, regresji, jak laczyc partie,jak serie robic - wszystko oparte przykladami. Tez o treningach brzucha ^_^
ok zarzucilem propozycje, jak nie to trudno ale juz kilku nowym sie przydalo, wiec moze jakby nie spadl byl podwiesozny wiecej osob by skorzystalo. Ale to moja opinia chcialbym poznac wasze zdanie.Mowie o dziale dla zupelnie zielonych badz trening
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
hmmm czy za dlugie? czy ja wiem sadze ze nie da sie krocej i sensownie wytlumaczyc wszysktich elementow niezbednych do zaczecia w 1 poscie. Liczcie ze macie opis splita+przyklady, serie+przyklady, +powturzenia +przyklady jak laczyc partie+przyklady, hst+przyklady fbw+przyklady, brzuch 3 plany (:
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Hyh juz tlumacze bo jakbym dla tytul "jak ulozyc trening" to nikt by go nie przeczytal, tak tojest ze w dziale trening 99% woli najpierw napsiac pozniej gdy sie zmusi to przeczyta a cos bez wmiare innego tematu nie przetrwa dlugo. Ale naturalnie tytul dowolny jesli ktos by sie zdecydowal podwiesic.
Co do tego ze w diale trneing jest podwiesozny post hermana no tez prawda ale masa likow o istnieniu nawet ja siedzac tu 2 lata nie mialem pojecia i ogolnie sadze ze osoba nowa mogla by sie pogubic tymbradziej ze wiele osob nowych omija dzial dla zieloinych sadzac ze kim on nie ejst ale naturalnie jesli sadzicie ze lepiej do zupelnie zielonych to dobrze tylko moja opinia
Szacuny
11
Napisanych postów
535
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4343
Racja troche długe. Ja bym chyba to pominął na początku mimo tego że jestem zagorzałym czytelnikiem, no może troche by coś spis treści pomógł bo bym zwrócił uwagę na interesujące mnie tematy.