nie no nie rozumie tej cyklicznosci - ja chcialbym sie zapisac do grupy II. Tam pisze wprowadzenie i jest plan na najblizsze 4 tygodnie - a co potem nastepna grupa czy jak?? I czy przy tej cyklicznosci jest obowiazkowa dieta?? Przeciz w II grupie maja cwiczyc ci co maja 6 miesiecy juz za soba potem z II grupy robie te 4 tygodnie i mam juz 7 miecholi cwiczen za soba a przeciez zeby przejsc do III grupy nalezy miec 9-12 miesiecy cwiczen - i czy bez diety da rade sie obejsc - to podstawowe pytanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
oj chłopaku
wpadasz do grupy II ... i jedziesz nią przez rok... na następnych stronach są kolejne etapy treningowe... musisz tylko przeczytać, najlepiej całego posta, wtedy zorientujesz sięw temacie.
Dieta do cykliczności jest w dziale odżywianie
..
Ale wstrzymaj sie jeszcze trochę ... bo na dniach ma pojawic się nowa CYKLICZNOŚĆ ... jak powiada Michail ( twórca programu ) bedize ona ulepszona wersją
wtedy zaczniesz równo ze wszystkimi i będzie Ci łatwiej
Zmieniony przez - Sir_Lukasz w dniu 2004-08-28 16:15:30

wpadasz do grupy II ... i jedziesz nią przez rok... na następnych stronach są kolejne etapy treningowe... musisz tylko przeczytać, najlepiej całego posta, wtedy zorientujesz sięw temacie.
Dieta do cykliczności jest w dziale odżywianie

Ale wstrzymaj sie jeszcze trochę ... bo na dniach ma pojawic się nowa CYKLICZNOŚĆ ... jak powiada Michail ( twórca programu ) bedize ona ulepszona wersją
wtedy zaczniesz równo ze wszystkimi i będzie Ci łatwiej
Zmieniony przez - Sir_Lukasz w dniu 2004-08-28 16:15:30
...
Napisał(a)
Czy cwiczenie cyklem II ma sens jak nie bede mial diety?? Nie bede mial diety gdyz nie mam do tego mozliwosci(nie bede o tym pisac). I pytanie brzmi czy bede mial tym efekty i czy ma to sens cwiczyc ??
...
Napisał(a)
Squaler - w ilu jeszcze tematach zapytasz o to samo??????????????
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
weryfikacja planu na mase :] help
Następny temat