Siema ! Trenuję futbol amerykański 2 razy w tygodniu ciężki trening po 4h. Bieganie, tacklowanie, elementy siłowe etc. Ale o co mi się rozchodzi. Do tego siłownia 2-3 razy w tygodniu. Po takim weekendzie bolą mnie trochę kolana ( konkretniej okolice "tylne" od strony dwugłowego uda ). Wy też macie cos takiego ? Pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kiedys gralem w kosza i mialem chyba ten sam bol. Mianowicie najczesciej bolalo mnie to po treningach jakis wyskokow, szybkich zrywow, sprintow itp. Po zmianie treningow z ogolnorozwojowych na typowe koszykarskie juz nie mialem tego problemu. Przed treningami dokladnie rozciagaj nogi, A co do miejsca najprawdopodobniej sa to wiezadla, moga byc one naciagniete od zbyt duzego wysilku. pozdro
...
Napisał(a)
Zmienilem nazwe jako ze jest sprzeczna z regulaminem dzialu
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
a masz jakieś okresy regeneracyjne ?
i nie zapomnij o rozgrzewce 5 -10 minut rowerek
i ćwiczymy ( bo tobie chodzi o nogi głównie )
i nie zapomnij o rozgrzewce 5 -10 minut rowerek
i ćwiczymy ( bo tobie chodzi o nogi głównie )
forum ?
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o futbol to zapomnij. Jedyne co to siłka jeśli już, ale miałem 2 miechy przerwy i dopiero od tygodnia jestem na siłce i robie ACT... Możliwe też, że to wina złego rozgzrzania, sam nie wiem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!