Mam pytanko czy ktoś ma dobry plan treningowy do ćwiczeń ale taki zeby oglnie ćwiczenia byly w pozycje lezocej, a to dlatego ze boje sie ze nie urosne a wiele slyszalem ze jak sie ćwiczy w pozycje zaluszmy stojoc to sie moze cos zablokowac i nie urosnoć:(:(MAM DOSTEPNO LAWECZKE MAM 15 lat (2 miechy i bede mial) i 172 cm wzrotsu help me
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
a nie boisz sie ze przez grawitacje nie urosniesz? hyh masa takich tematow byla czytaj.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
cos by sie dalo zrobic
ile razy chcialbsy cwiczyc w tygodniu ??? jaki masz staz trenignowy???
ile razy chcialbsy cwiczyc w tygodniu ??? jaki masz staz trenignowy???...
to act i nie wiem o jaki plan ci chodzi albo domator
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
masz act robic
...
no jesli wpdsizesz w wyszukiwarke te nazwy treningow to na bank cos znajdziesz i wtedy wystarczy tylko zerznac z tamtad i cwiczyc no hyba ze chdozi Ci o jakis specyficzny trening??? bo szczerze mowiac cwiczyc naramienne nei obciazajac kregoslupa to ciezko ;/;/ podobnie z nogami i po czesci z plecami;-p
...
post do kasacji
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz