Mam 16 lat i nie jestem doswiadczony jesli chodzi o boks. Mam takie pytanie moze dl aniektorych wydac sie glupie ale czy hak to to samo co sierpowy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie.Hak to uderznie z dołu.Cios podbródkowy (tzw. hak),uderzenie stosowane w walce w pól dystansie i zwarciu.
Zmieniony przez - grzbig w dniu 2007-02-10 18:45:40
Zmieniony przez - grzbig w dniu 2007-02-10 18:45:40
...
Napisał(a)
a znacie jakies stronki albo macie jakies teksty w ktorej jest opisane jak wyprowadzac ciosy itp itd ?
...
Napisał(a)
Wyluzuj człowieku. To jest już twój drugi post, rozumiem twoje rozgoryczenie bo pewnie dostałeś od kogoś po japie i teraz sobie myślisz że zaczniesz ćwiczyć boks przez internet i się odgryziesz. Nie tędy droga bo po 3 tygodniach twój słomiany zapał minie i zapomnisz o całym zajściu.
Dlatego ja ci mówię to teraz to zaoszczędzisz czas który poświęcisz na tajne internetowe treningi i wykorzystasz go inaczej, np. na pomoc w hospicujm - też uświeży twój ból bo przegranej bijatyce.
Dlatego ja ci mówię to teraz to zaoszczędzisz czas który poświęcisz na tajne internetowe treningi i wykorzystasz go inaczej, np. na pomoc w hospicujm - też uświeży twój ból bo przegranej bijatyce.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!