Nie wiem, czy wybrałem odpowiedni dział czy nie, ale mam pytanie. Mam 1 lopatke wyzej i gdy robie cwiczenia chocby na sztandze uwiera mnie to, po prostu pytam czy jak bede cwiczyc z tym nie bedzie pozniej zadnych konsekwencji z budowa i koscmi. Prosze o szybko odp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dysproporcja ciała.
Złapiesz masy to zniknie oraz gdy rozwiniesz mięśnie.
Złapiesz masy to zniknie oraz gdy rozwiniesz mięśnie.
...
Napisał(a)
zniknie albo nie zniknie. na dwoje babka wrozyla, u jednych wada znika u innych sie poglebia.. moze skonsultuj to z lekarzem
...
Napisał(a)
ja bym poszedł do lekarza...jakby mi odradził ćwiczeń załóżmy to bym to olał i dalej cwiczyl , zlapiesz masy to pewnie zniknie tak jak koledzy wyzej napisali
Niech nas nienawidza tak mocno , jak sie nas lękają.
Kaligula
...
Napisał(a)
Stania
człowieku jak sie nie znasz to nie pisz bzdur
idz do lekarza a nie słuchasz sie ludzi ,
ja znałem 1 typiare co tak miała i raczej wiem co pisze
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-01-19 17:12:19
człowieku jak sie nie znasz to nie pisz bzdur
idz do lekarza a nie słuchasz sie ludzi ,
ja znałem 1 typiare co tak miała i raczej wiem co pisze
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-01-19 17:12:19
...
Napisał(a)
"Stania
człowieku jak sie nie znasz to nie pisz bzdur "
****a napisalem mu zeby poszedl do lekarza z tym wiec o co Ci chodzi,a co do reszty wypowiedzi to jak zlapie mase to mu sie to wyrówna i mnie czlowieku nie denerwuj bo wiem co mowie nara
Zmieniony przez - Stania w dniu 2008-01-19 17:51:41
człowieku jak sie nie znasz to nie pisz bzdur "
****a napisalem mu zeby poszedl do lekarza z tym wiec o co Ci chodzi,a co do reszty wypowiedzi to jak zlapie mase to mu sie to wyrówna i mnie czlowieku nie denerwuj bo wiem co mowie nara
Zmieniony przez - Stania w dniu 2008-01-19 17:51:41
Niech nas nienawidza tak mocno , jak sie nas lękają.
Kaligula
...
Napisał(a)
z tego co slyszalem, to wiele osob tak ma.. chocby od noszenia placaka na jednym ramieniu, ale wolalem sie Was spytac, bo za pewne macie troche doswiadczenia w tym... Wiec to chyba nie moze sie nic stac, po poprostu jedna jest wyzej a druga nizej. Tak mi zreszta mama mowila... Sam juz nie wiem ;p
Zmieniony przez - alpen w dniu 2008-01-19 21:33:18
Zmieniony przez - alpen w dniu 2008-01-19 21:33:18
...
Napisał(a)
Wiele osób tak ma, dokładnie.
Ćwicz, a jeżeli dysproporcja jest duża, dla pewności zapytaj lekarza.
Ćwicz, a jeżeli dysproporcja jest duża, dla pewności zapytaj lekarza.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!