...
Napisał(a)
rozdziel tak mniejwięcej po równo po posiłkach w mniejwięcej równych odstępach czasu np 2 tabletki po śniadaniu, 3 po posiłku przedtreningowym , 3 po potreningowy, 2 po kolacji to juz zalezy od ciebie zalezy jak tam masz byle było w miare równo to rozłożone i możesz troche więcej dać przed treningiem też były takie tendencje ale nie jestem pewien czy to dużo zmieni
...
Napisał(a)
Propy no nie wiem bo z tego co słyszałem to często na wadliwy towar mozna trafić
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
Troche sobie poczytałęm o tym Cetabonie i doszłem do wniosku ze jednak mój pierwszy cykl to będzie 20 strzałów BD strzał po 50mg okres półtrwania tego srodka w organizmie wynosi 48godzin czyli strzał co 2 dzień???
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
Napisał(a)
winstrol "British Dragon" wiem ze lepszy jeszt ten z Zambon robiony przez firme farmaceutyczną!!
[ON]
...
Napisał(a)
nawet nie zwrocilem uwagi ze to mojego dobrego kumpla post.hehe
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
Zdarza się a na gg cię nie widziałem więc nie było jak ci dać znać hehe:p to moze ty bys coś poradzi!
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!