Siema mam pytanie... Co sądzicie o połączeniu KREATYNY, HMB w płynie i DEXTROZY, jakich efektów moge sie spodziewać ? Jakies rady ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hmb wywal
zamiast dextro kup carbo
dokup zma
gainera/bialko wedlug braków w diecie
efekty to kwestia indywidualna
zamiast dextro kup carbo
dokup zma
gainera/bialko wedlug braków w diecie
efekty to kwestia indywidualna
...
Napisał(a)
hmb wywalić ? dziwne chyba.. :/ przecież na rzeźbe wjedzie :/ przynajmniej tak mysle...
...
Napisał(a)
Damix dobrze mowi a ja bym jeszcze inaczej zrobi zamiast dextro kup carbo jakies bialeczko ewentualnie (gainer) w zalerznosci od brakow, zma + tribulus i kolego to cie ruszy niezle ;] ale wszytko zalerzy ile masz kasy
sPoNger
...
Napisał(a)
to zrob tak kup extreme men's formula z treca tam ejst promocja 30 tabletek tribulusa + 30 ZMA koszt 79 zl do tego dokup ZMA przynaujmniej 45 kaps. cena~ 45 zl lub 90kapsułek 65 zł (oczywiscie z treca)do tego dokup powiezmy bialko hmm sp 80 oplimpa to 1.25kg za 73 zl i mieszaj z ostrowia to bedzie kosztowalo jak narazie 219 zl + do tego walnij dorba kretayne powder (multipower) kreatyna 500g 80 zł
POdsumuje:
Kreatyna : 80 zl
ZMA 90kap : 65 zl
Tribulus : 79 zl + do tego daja 30 kaps ZMA
Bialko : 73 zl
ewentualnie jakis gainer zamiast bialka aleto juz zalerzy od Ciebie od diety i zapotrzebowania na bialko i wegle. Pozdro mam andzieje ze pomoglem
POdsumuje:
Kreatyna : 80 zl
ZMA 90kap : 65 zl
Tribulus : 79 zl + do tego daja 30 kaps ZMA
Bialko : 73 zl
ewentualnie jakis gainer zamiast bialka aleto juz zalerzy od Ciebie od diety i zapotrzebowania na bialko i wegle. Pozdro mam andzieje ze pomoglem
sPoNger
...
Napisał(a)
zma i tribulus co jemu ma pyta stać 24h na dobe?
ja bym zrobił tak 150 zł przeznaczył na uzupełnienie diety (gainer/bulk/carbo/białko) a pozostałe 150 na krete (2xCP np.)
Zmieniony przez - Mass_gas w dniu 2006-07-12 22:27:13
ja bym zrobił tak 150 zł przeznaczył na uzupełnienie diety (gainer/bulk/carbo/białko) a pozostałe 150 na krete (2xCP np.)
Zmieniony przez - Mass_gas w dniu 2006-07-12 22:27:13
Raczej`
...
Napisał(a)
namieszaliście...
lepiej niech sobie kupi pirometr.
lepiej niech sobie kupi pirometr.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!