Szacuny
72
Napisanych postów
34677
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
434573
Sezon 2011/2012 Pucharu Świata w skokach narciarskich rozpocznie się 25 listopada 2011 na skoczni Rukatunturi w fińskim Kuusamo, a zakończy 18 marca 2012 na Letalnicy w słoweńskiej Planicy. Ostateczny kalendarz zawodów został zatwierdzony w czerwcu 2011 roku.
Kalendarz:
27 konkursów indywidualnych (w tym 5 w lotach narciarskich), 6 konkursów drużynowych (w tym 2 w lotach narciarskich).
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Szacuny
19
Napisanych postów
7937
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
66836
Jak sam przyznaje, decyzja o powrocie była całkowicie spontaniczna. "Obudziłem się pewnej nocy i i zacząłem wykonywać skoki "na sucho", które technicznie wychodziły mi całkiem nieźle" – wyznaje Olli. Już następnego dnia postanowił spotkać się z byłym trenerem Kimmo Kykkänenem i omówić kwestię jego powrotu na skocznię. Spotkanie z nim tylko wzmocniło chęć i determinację Fina do dalszego skakania.
Mimo, że w tym roku nie został wytypowany do fińskiej kadry, Harri optymistycznie patrzy na swoją przyszłość, stawiając sobie wysokie cele. "Przede wszystkim chcę się teraz skupić na Igrzyskach Olimpijskich w Soczi" – zapowiada.
Szacuny
111
Napisanych postów
6072
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
70684
a co siwy wybierasz się ? ja pewnie nie będę miał tak jak wikt za co pojechać, trzeba będzie troche kasy odłożyć na inne przyjemności w okresie letnim, a po za tym to chyba nie jestem aż takim fanem