Witam , mam moze pytanie jak milion innych na tym forum ale licze na wasza pomoc. Mam 18 lat gram w koszykowke chcialbym wyrzezbic soje cialo , na silownie chodzilem 3 miesiace niestety musialem przerwac(matura) rowniez cwiczylem w domu () pompki , biegi ) min. 2 razy w tyg. +3 treningi kosza od jakiegos miesiaca ograniczam sie tylko do gry i czasami uda mi sie troche pocwiczyc chce jednak powrocic.
Nie napisalem nic o diece , mysle ze odzywiam sie dobrze ( tzn nie jem fast food'ow itd
Wzrost 196cm
Waga :97kg
Staż 3 miesiace
Odzywki: jablczan kreatyny olimp , odzywki bialkowe
Moim problemem sa dolne partie ciala ktore sa niejako umiesanione jednak w porownaniu do gornej czesci ciala przerosniete ( tylek , uda) moze to byc przyczyna dlugiego cwiczenia miesni nog ( wyskok itp) w trakcie brania odzywki proteinowej? mimo wszystko chcialbym sie wyrzezbic jestem w stanie cwiczyc 2 razy w tyg na silowni + 2 razy w domu , rowniez treningi na sali (3 razy w tyg.)
Nie napisalem nic o diece , mysle ze odzywiam sie dobrze ( tzn nie jem fast food'ow itd
Wzrost 196cm
Waga :97kg
Staż 3 miesiace
Odzywki: jablczan kreatyny olimp , odzywki bialkowe
Moim problemem sa dolne partie ciala ktore sa niejako umiesanione jednak w porownaniu do gornej czesci ciala przerosniete ( tylek , uda) moze to byc przyczyna dlugiego cwiczenia miesni nog ( wyskok itp) w trakcie brania odzywki proteinowej? mimo wszystko chcialbym sie wyrzezbic jestem w stanie cwiczyc 2 razy w tyg na silowni + 2 razy w domu , rowniez treningi na sali (3 razy w tyg.)