Witam was mam na imie pawel mam 15 lat, wlasciwie skoncze w listopadzie od 7 roku zycia mam nadwage. Ostatnio powiedzialem ze juz dosyc ogolnie waze teraz ponad 120 kg mam 181 wzrostu... Mam cycki jak kobieta probuje je zgubic od 3 lat, uda mam strasnie ogromne juz nic nie mowiac o brzuchu a nadodatek mam na kazdym z tych wymienionych powyzej czesciach ciala ogromne czerwone rozstepy naprawde prosze o pomoc...Pozdrawiam!
Waga: 120
Wzrost: 181
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Raczej jestem bardzo aktywny na kazdej przerwie w szkole gram w koszykowke w domu jak nie pada to ide na dwor uprawiac sporty rozne a jak pada to siedze przy komputerze...
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: wszelkie sporty uwielbiam takie jak pilka nozna koszykowka siatkowka i jestem w to dobry jestem lepszy od niektorych chudych ludzi..
Odżywianie: Uwielbiam slodycze dania swojskie takie jak zurek, kaszanka nie jestem wybredny wszystko zjem a najbardziej lubie fastfood! nie lubie mielonki ale to mi raczej nie pomoze schudnac..;]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: Mam nadcisnienie ale to od wagi mojej tak jestem zdrowy jak ryba ;]
Preferowane formy aktywności fizycznej: 1,5 godziny dzienie przez pierwsze 2 miesiace
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: plastry na odchudzanie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak ale prosze o jakies tanie leki i dobre zeby cos dawaly bo narazie tylko trace pieniadze i nic z tego nie wychodzi..
Stosowane wcześniej diety: nie jadlem kolacji jezdzilem na rowerze zero slodzyczy bialka hmmm i to wszystko
Waga: 120
Wzrost: 181
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Raczej jestem bardzo aktywny na kazdej przerwie w szkole gram w koszykowke w domu jak nie pada to ide na dwor uprawiac sporty rozne a jak pada to siedze przy komputerze...
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: wszelkie sporty uwielbiam takie jak pilka nozna koszykowka siatkowka i jestem w to dobry jestem lepszy od niektorych chudych ludzi..
Odżywianie: Uwielbiam slodycze dania swojskie takie jak zurek, kaszanka nie jestem wybredny wszystko zjem a najbardziej lubie fastfood! nie lubie mielonki ale to mi raczej nie pomoze schudnac..;]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: Mam nadcisnienie ale to od wagi mojej tak jestem zdrowy jak ryba ;]
Preferowane formy aktywności fizycznej: 1,5 godziny dzienie przez pierwsze 2 miesiace
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: plastry na odchudzanie
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak ale prosze o jakies tanie leki i dobre zeby cos dawaly bo narazie tylko trace pieniadze i nic z tego nie wychodzi..
Stosowane wcześniej diety: nie jadlem kolacji jezdzilem na rowerze zero slodzyczy bialka hmmm i to wszystko
eR.