Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
63
Napisanych postów
4262
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
37339
Obniza potencje anabolizmu, masz nizsze stezenie DHT w surowicy to i sa slabsze jego efekty, pozytywne i negatywne.
Ja biore 640mg Saw palemtto - dziennie, czasem mniej jak zapomne.
Generalnie cera mi sie tak nie przetluszcza etc. Zmian anabolicznych nawet nie zauwazysz, chyba ze wbijasz sladowe ilosci.
Inhibitory czy blokery DHT bierz w trakcie cyklu, ja zaczalem brac przed cyklem, zrobilem male ladownie SP i ciagne dalej..
Zmieniony przez - Infamous w dniu 2008-10-12 12:29:07
Szacuny
5
Napisanych postów
252
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15272
Infa a jak saw palmetto wpływa na łysinkę? Z Twoiej praktyki? Chyba ze nie masz tego problemu. Bo zastanawiam się nad proscar/propecia , ale może saw palmetto dalo by rade...
cykl - meta 30/day , susta 500/ week
Szacuny
5
Napisanych postów
252
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15272
Aha , spoko. Właśnie nabyłem w aptece Proscar i Loxon. Poszedłem do dermatologa i pokazalem mu zakola. Chciał mi Propecie przepisac ale jest nie refundowana , wiec miesieczna kuracja to jakies 200-300 zł. Proscar mi przepisał na moją prośbę - koszt opakowania , które starczxa po podzieleniu na 1gram na 5 miesięcy to 22 zł po refudacji. Więc 4 złote miesięcznie:) Loxon 25 zeta. Na początek dam szampon i zobaczymy , najwyzej poźniej wejde z Finasterydem.
Szacuny
95
Napisanych postów
10222
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44318
infa 640 powiadasz,przy połowie mniejszej dawce testa relatywnie 50% mniej sp powinno dac rade?pytam profilak6tycznie bo zakupiłem z allegro z linka ktory wkleiles,rzeczywiscie ekonomicznie wychodzi. Do tej pory sp nie stosowalem ale do nastepnej kuracji zastosuje.
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>