...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
witaj
nie masz nic na przód barków to 1
2 na nogi faktycznie mógłbyś coś dodać .....np wykroki ze sztangą
a to co proponuje Ci silvo z podwyższeniem ławki tak aby była skośna to dobre rozwiązanie
pOzDrO
nie masz nic na przód barków to 1
2 na nogi faktycznie mógłbyś coś dodać .....np wykroki ze sztangą

a to co proponuje Ci silvo z podwyższeniem ławki tak aby była skośna to dobre rozwiązanie

pOzDrO
...
Napisał(a)
silvo - WIELKIE dzięki za logo! No ale nie wiem ja go wkleić
tzn. nie wiem gdzie mam zedytować użytkownika bo przecież nie będę robił chyba nowego...

...
Napisał(a)
Na samej górze na tym małym niebieskim pasku, przytrzymujesz kursor myszki na napisie FORUM i wybierasz ZMIANA DANYCH, bierzesz opcje ZDJĘCIE i wybierasz fotke z dysku 

...
Napisał(a)
9-10 serii na jednym treningu np. na klatke i 6-7 na małą grupę np. na biceps
...
Napisał(a)
najpierw wez to zdjecie ktore ci zrobilem i skopiuj na pulpit a dalej rob tak jak pisze Lukasz.Tam gdzie pisze ZDJECIEwcisnij przegladaji zaznasz to co masz juz skopiowane na pulpit i bedziesz mial to nad nickiem
http://www.sfd.pl/temat187529/ super trening na siłe!!!!Trening nazywa sie "GAŁY"
...
Napisał(a)
okey! wielkie dzięki! a tych serii np 8 na klatkę to ogólnie czyli 4 na płaskiej 4 na skośnej no i tam ze 3 na rozpiętki dojdzie...czy ogólnie na wszystko po 8??

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przeróbka planu 3-dniowego na 4-dniowy
Następny temat