Im więcej potu na treningu, tym mniej krwi w akcji.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
j.w. kwestia indywidualna.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
wydaje mi sie raczej ze to kwestia ilosci wolnego czasu- bedac na cyklu musisz isc na silke, musisz odpowiednio duzo spac, jesc. Do tego bedac on mozesz byc "zmulony" wiec to tez jakis problem.
U mnie najwiecej problemu zawsze bylo ze snem- czy mialem zajecia czy nie- conajmniej 8 h snu musialo byc
. I pozniej musialem latac odrabiac laborki :P
U mnie najwiecej problemu zawsze bylo ze snem- czy mialem zajecia czy nie- conajmniej 8 h snu musialo byc

http://www.sfd.pl/_Life_is_to_short_to_be_small_-_droga_do_formy_by_głodziu-t449075.html moj dziennik, zapraszam :)
...
Napisał(a)
Cykl = nadpobudliwość/brak koncentracji = problemy z nauką - taki stan ma niekiedy miejsce.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
czasem podczas cyklu zdarza sie zamółka. raz wyjechałem z podporządkowanej chlopu pod jego auto.
saa maja to do siebie że zamulają. szczególnie długie estry.
czasem tak bywa
po cyklu czasem też sie zdarza podczas odbloku.
ale to indywidualna sprawa. zależy kto co i jak znosi
saa maja to do siebie że zamulają. szczególnie długie estry.
czasem tak bywa

po cyklu czasem też sie zdarza podczas odbloku.
ale to indywidualna sprawa. zależy kto co i jak znosi

BRING ME TO LIFE
...
Napisał(a)
Za duzo testa= mysli nie koniecznie o nauce 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Jak wyżej, a najczęściej o dymaniu, ale z tego co zauważyłem u siebie to na saa większa motywacja do nauki.
masa sila masa sila wypychaj!!!
...
Napisał(a)
tu nie chodzi o dymanie bo mi to sie chce dymać i bez saa to naturalne u zdrowego chłopaka.
BRING ME TO LIFE
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!