Ogólnie po siłowni boli jak zawsze. Po powrocie do domu wszystko ok. Następnego dnia ból w kosmos ręki nie mogę ani wyprostować ani zgiąć .Spuchnięty cały , i takie wrażenie jak by się przesunął. Co z tym zrobić ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A moze powiesz przez co. Bo raczej trudno o bol z niczego :) Pomoze to wszystkim.
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
...
Napisał(a)
Po zrobieniu bicepsa na silowi zrobiłem biceps i triceps.Ból wczoraj rano był mniejszy więc poszedłem zrobić plecy i dzisiaj jest masakra.
...
Napisał(a)
Rozumiem ze cwiczysz juz dluzszy czas bo jak nie to zwykle zakwasy :) i nie ma co sie bac
a jak to przez dluzszy czas to mysle ze powiniens zrobic taki trening lajtowy czyste roztrenowanie lub nawet odpoczynek zeby to jakos wrocilo do normy. Takie moje zdanie.
a jak to przez dluzszy czas to mysle ze powiniens zrobic taki trening lajtowy czyste roztrenowanie lub nawet odpoczynek zeby to jakos wrocilo do normy. Takie moje zdanie.
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!