Witam. Wyglada to tak, od dluzszego czasu boli mnie w miejscu zaznaczonym na obrazku. Co ciekawe nie boli mnie gdy cwicze na silowni, robie przysiady itp, lub gdy gram w pilke czy cos, boli mnie gdy zegne noge w kolanie tak ,ze dotykam pieta uda lub jak dlugo chodze. Czy ktoś wie co to moze byc??
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zrob maly test:
zegnij kolano ponizej 90* siedzac na krzesle i krec palacami ale nei ruszaj piety z miejsca taki hmmm polkola stopa przy napietych miesniach jak chrupie to moze byc cos z lakotka - ja mialem bol w tym miejscy kolo tej szpary miedzy koscia piszczela i uda i potem sie okazalo ,ze lakotka ***nela :<
ale i tak musisz sie udac do lekarza - z doswiadczenia to radze isc do lekarza ktory robi operacje i zajmuje sie sportowcami tzn ma pod opieka jakis klub pilkarski albo koszykarski - tacy sie znaja na kolanach najlepiej
p.s. mnie lakotka nie bolala przy 180kg+ na przysiad i na SW tez nie :< ale bolala jak pokrecilem wlasnie kolanem i poszedlem z ciekawosci
ale nie martw sie na zas poczekaj na lekarza - wrazie co to artroskopia i po 2-3tyg wracasz na silke bez cwiczen z ciezarami na nogi - a po 2 miechach wracasz do 100% przed
pzdr
Zmieniony przez - Criplo w dniu 2009-12-17 17:10:37
zegnij kolano ponizej 90* siedzac na krzesle i krec palacami ale nei ruszaj piety z miejsca taki hmmm polkola stopa przy napietych miesniach jak chrupie to moze byc cos z lakotka - ja mialem bol w tym miejscy kolo tej szpary miedzy koscia piszczela i uda i potem sie okazalo ,ze lakotka ***nela :<
ale i tak musisz sie udac do lekarza - z doswiadczenia to radze isc do lekarza ktory robi operacje i zajmuje sie sportowcami tzn ma pod opieka jakis klub pilkarski albo koszykarski - tacy sie znaja na kolanach najlepiej
p.s. mnie lakotka nie bolala przy 180kg+ na przysiad i na SW tez nie :< ale bolala jak pokrecilem wlasnie kolanem i poszedlem z ciekawosci
ale nie martw sie na zas poczekaj na lekarza - wrazie co to artroskopia i po 2-3tyg wracasz na silke bez cwiczen z ciezarami na nogi - a po 2 miechach wracasz do 100% przed
pzdr
Zmieniony przez - Criplo w dniu 2009-12-17 17:10:37
...
Napisał(a)
no to jak dla mnie cos z lakotka - nie ma sie co przejmowac zabieg 30min po 1 dniu do domu i po 4-6tyg powrot do sportu wyczynowego
jak strzela w kolanie to moze byc tez przerost faldu maziowego - 6tyg-3miechy odpoczynku
ale nie jestem lekarzem i mowie co ja mialem przy takich objawach wiec idz do lekarza dobrego chirurga ortropedy od sportowcow i on ci wszystko powie na 1 albo 2 wizycie
jak strzela w kolanie to moze byc tez przerost faldu maziowego - 6tyg-3miechy odpoczynku
ale nie jestem lekarzem i mowie co ja mialem przy takich objawach wiec idz do lekarza dobrego chirurga ortropedy od sportowcow i on ci wszystko powie na 1 albo 2 wizycie
...
Napisał(a)
Idź do lekarza, jak Ci nic nie wykryje, a nadal będzie boleć wybierz się zrobić usg.
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
...
Napisał(a)
No nie wiem, mi pomogło i to bardzo, ajeżeli lekarz stwierdzi, ze mu nic nie jest a nadal go będzie bolało, moze pomóc. Mi pomogło.
Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.
...
Napisał(a)
lepiej oszczedzic 150zł i potem za******lac z kolanem po szpitalach... w/e
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!