Witam! trenuje juz 5 miesiacy, efekty zadawalające, ale niestety od jakiegos miesiąca/dwóch borykam sie z bólem stawów... jak na mój wiek uzywam dosc duzego obciazenia jesli chodzi o trening, i mysle ze to jest powodem ciaglego bolu... ale mysle ze nie tylko to jest powodem, wiec chciałbym sie dowiedziec jaka jest wasza opinia na ten temat. I oczywiscie jestem swiadom tego ze co za duzo to nie zdrowo, ale moim celem jest masa/siła wiec nie mozliwoscia byłoby uzywac małej ilosci obciazenia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
problem jest znany i z pewnoscia dolega ci bol barkow
wiem cos o tego typu sprawach po pierwsze to pozadne rozgrzewki przed treningami tych stawow ktore beda obciazone po 2 radze zastosowac suple na stawy dobrym aczkolwwiek *****..o niedobrym w smaku jest preparat artrox drink z vitalmaxu ( zawiera kolagen msm glucosamina mineraly itp)
oraz polecam biosterol ( nie zwazaj na opinie) remineralizuje stawy i kosci pomaga u regeneracji uszkodzonych miejsc oraz dziala przeciw zapalnie i to jest wazne
oraz anabolicznie przyda ci sie to ma sile i mase
wiem cos o tego typu sprawach po pierwsze to pozadne rozgrzewki przed treningami tych stawow ktore beda obciazone po 2 radze zastosowac suple na stawy dobrym aczkolwwiek *****..o niedobrym w smaku jest preparat artrox drink z vitalmaxu ( zawiera kolagen msm glucosamina mineraly itp)
oraz polecam biosterol ( nie zwazaj na opinie) remineralizuje stawy i kosci pomaga u regeneracji uszkodzonych miejsc oraz dziala przeciw zapalnie i to jest wazne
oraz anabolicznie przyda ci sie to ma sile i mase
I'll Show You How Great I AM!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!