...
Napisał(a)
Cześć mam takie pytanie jestem w trakcie brania testosteronu zrobiłem już 17 strzałów i zauważyłem że moje sprawy łóżkowe znacznie spadły mój wzwód nie jest taki jak trzeba oraz zauważyłem że ciężko jest mi dojść pod czas stosunku jak możecie doradzić mi coś bo jestem blady w tym temacie z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zrób badania na początek
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Oki a powiesz mi na co dokładnie te badania i czy przed badaniami muszę odstawić środek ? bo tak jak mówię jestem blady w tym temacie a zacząłem brać bez żadnej wiedzy z góry dziekuje
Zmieniony przez - Adek17177 w dniu 2023-11-19 00:28:05
Zmieniony przez - Adek17177 w dniu 2023-11-19 00:28:05
...
Napisał(a)
Wrzuc ankietę działu
Badania Estradiol i prolaktyna dorzuć Morfologie
Masz badania sprzed cyklu?
Badania Estradiol i prolaktyna dorzuć Morfologie
Masz badania sprzed cyklu?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Właśnie nie mam podszedlem do tego jak gówniarz i nawet nic nie zrobiłem przed
...
Napisał(a)
Witaj, niestety tak sie konczy zabawa hormonami, jak nie do konca zdajemy sobie sprawe z tego co robimy. Ale nie bede tutaj moralniakow walil.
Po pierwsze powiedz kobiecie, ze jestes na bombie i cos sie poj**alo z hormonami - bo jak zauwazy ze sa klopoty w lozku to pierwsze co pomysli, to ze walisz w ch**a na boku%) wtedy bedzie mniej stresu hehe
Po drugie badania
test wolny
estradiol
prolaktyna
progesteron
tarczycowe tez mozesz zbadac dla pewnosci
bedzies zmial obraz tego co sie dzieje w ciele obecnie
Po pierwsze powiedz kobiecie, ze jestes na bombie i cos sie poj**alo z hormonami - bo jak zauwazy ze sa klopoty w lozku to pierwsze co pomysli, to ze walisz w ch**a na boku%) wtedy bedzie mniej stresu hehe
Po drugie badania
test wolny
estradiol
prolaktyna
progesteron
tarczycowe tez mozesz zbadac dla pewnosci
bedzies zmial obraz tego co sie dzieje w ciele obecnie
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!