Siema od razu mówie nie wiem czy dałem to do dobrego działu więc jakby co to prosze tego nie usuwać a więc tak mam problem z lewym tricepsem wcale go nie widać jak wyprostuje ręke,jak jestem na pompie i wyprostuje ręke to też nie za bardzo coś widać tylko tak troche a jak zegnę przedramie w góre do siebie to widać że jest na pompie a prawa ręka to widać normalnie wychodzi triceps,prosze pomóżcie mi co musze zrobic mam tak już chyba od roku staram się ćwiczyć triceps osobno jedną ręke i osobno drugą ręke
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dysproporcja to normalna rzecz z czasem się wyrówna. Spokojnie możesz robić ćwiczenia oburącz.
...
Napisał(a)
większość rozpisuje tu się o dysproporcji w obwodach ramion,i zawsze odradzamy dziwnie treningi typu, jedna seria więcej, większy ciężar na jedną rękę, z czasem się wyrówna, przeważnie każdy ma mniejszą rękę lewą jak jest praworęczny i na odwrót
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
u mnie na przyklad jest na odwrot. lewa jest wieksza mimo praworecznosci. moja osobista niefachowa teoria jest taka ze z powodu gorszej sily i kordynacji lapala od poczatku silniejsze bodzce :d
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ławeczka z allegro czy warto. Pomocy!!
Następny temat