Witam mam pewien problem a dokładnie cwiczyłem boks pół roku i wszystko było ok lubię sztuki walki ale gdy doszło do sparingów to poprostu za bardzo sie stresuje nawet gdy mam walczyć z amatorem po paru minutach jest mi nie dobrze i chce mi sie rzygać bardzo mnie to wkurzało bo sparingi miałem często, do tego obawiam się że to samo będę mieć jak przyjdzie się obronić na ulicy co mi jest potrzebne ponieważ często są jakieś problemy na ulicy,przez to zrezygnowałem z boksu ale nie lubię tak siedzieć i nic nie robić a lubię naprawdę sporty walki i dlatego planuje znowu wrócić do tego z nadzieją że mi to przejdzie ale się obawiam. Czytałem że wysiłek fizyczny zmiejsza stres tak samo czytałem że gdy będę sie dużo sparingowal to się do tego przyzwyczaje ale nie jestem pewien tych teori. Myślałem też że jak nie będę jadł parę godz przed treningiem to pomoże przed wymiotami ale nie jestem pewien. Z góry dzięki i pozdro ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To jest problem psychiczny a nie treningowy, brak jedzenia pare h przed takim treningiem jest kiepskie. Co do przyzwyczajenia sie- problem lezy w Twojej glowie wiec mozliwe ze sie "odmienisz" psychicznie albo i nie
1
...
Napisał(a)
A są Jakieś sposoby?
Zmieniony przez - xXSIŁOWNIAXx w dniu 2016-05-29 23:51:15
Zmieniony przez - xXSIŁOWNIAXx w dniu 2016-05-29 23:51:15
1
...
Napisał(a)
Zalezy od czlowieka. Jeden sie przezwyciezy. Inny czesto sparujac z czasem pozbedzie sie stresu/strachu. Jak sie chce to mozna
1
...
Napisał(a)
Udaj się do psychologa. Oni zajmują się takimi rzeczami. A jak często masz problemy na ulicy to coś z tobą nie tak
1
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!