...
Napisał(a)
krzykacz mam do ciebie sprawe koles mi cie polecił jako eksperta,odezwij sięjak możesz na gg dosyć prywatna sprawa wolałbym o tym nie gadac na forum.bede wdzięczny
...
Napisał(a)
****a nie da sie ok to tutaj zadam moje pytanie. w maju przytrafiła mi siękontuzja.i przestałem trenowac co spowodowało że sięstraznie zalałem.a i tak nie byłem szczuplaczkiem
od dawna już staram się o preparat o nazwie cytomel t3 ale ni ***a nie moge go dostać,nikt ze znajomych dili nie ma.gdzie mógłbym go dostać,może w aptece,tylko do jakiego lekarza muszę iść po receptę.???
i moje drugie pytanko-złamałem rękę i nie wiem co mógłbym brać aby przyspieszyć jej zrastanie,ponoć sątakie specyfiki,jeden kolo polecał dekę,co ty o tym sądzisz??z góry dzięki za odpowiedz
od dawna już staram się o preparat o nazwie cytomel t3 ale ni ***a nie moge go dostać,nikt ze znajomych dili nie ma.gdzie mógłbym go dostać,może w aptece,tylko do jakiego lekarza muszę iść po receptę.???
i moje drugie pytanko-złamałem rękę i nie wiem co mógłbym brać aby przyspieszyć jej zrastanie,ponoć sątakie specyfiki,jeden kolo polecał dekę,co ty o tym sądzisz??z góry dzięki za odpowiedz
...
Napisał(a)
deadlifter sory jesli Cie uraze, ale nie moge uwierzyc w to ze osiagnales wyniki takie masz w profilu bez elementarnej wiedzy,a po ostatniej Twojej wypowiedzi wydaje mi sie, ze takowej nie posiadasz. Myle sie?
me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
...
Napisał(a)
nieurazasz mnie
wiedza elementarna o treningu i odżywianiu nie koniecznie musi sie pokrywaćz wiedząo medycynie i dopingu.tak sięskłada że treningi zawsze mi wychodzily,natomiast niena codzień łamę sobie rękę toteżnie wiem jak sobie w tej sytuacji pomóc jeśli o to ci chodzi więc proszęludzi mądrzejszych w tej kwestii odemnie.podobnie rzecz ma siędo cytomelu.wole sięporadzic osób bardziej kompetentnych niżsamemu kombinowaći zrobic se krzywde

...
Napisał(a)
Odnośnie kontuzji - załóż temat w dziale ZDROWIE. Opisz dokładnie co się stało, kiedy itp. Poproszę osobę mającą sporo większą wiedzę z zakresu urazów i kontuzji żeby się wypowiedziała.
Odnośnie T3 - endokrynolog & trochę wyobraźni
Odnośnie T3 - endokrynolog & trochę wyobraźni

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
deadlifter spoko o to mi mniej wiecej chodzilo,z tym ze ciekawilo mnie to czy z taka wiedza byles w stanie przygotowac wszystko co zwiazane z farmakologia(bo takie wymiary i osiagi na sucho to bajka)
me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!