Witam! Mam problem z nabraniem masy, mam ponad 180cm wzrostu i waze 61kg. Jem dosc sporo wczesniej cwiczylem troche na silowni i bardzo ciezko mi zdobyc mase :( Do wakacji zostaly lekko ponad 2 miesiace i chcem zaczac codziennie cwiczyc na silowni i chcialbym sie dowiedziec co o tym myslicie? Jaka odzywke kupic i co robic zeby do wakacji przytyc jak najwiecej? Prosze o pomoc i rade ..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że Jesteś tzw "sezonowcem", który obudził się na 2 miesiące przed sezonem letnim, i w 2 miesiące Chce zdobyć atletyczną sylwetkę. Tak się nie da Kolego!
1. Musisz opracować lub poprosić o pomoc w opracowaniu dla Ciebie optymalnej diety do zamierzonego celu.
2. Identycznie postąpić z doborem odpowiednich suplementów celem uzeupełnienia diety.
3. I najważniejsze musisz zacząć poprostu regularnie ćwiczyć.
W tym celu wybierz się do działu ODŻYWIANIE/ODŻYWKI/TRENING i poproś o pomoc w realizacji tych punktów, z pewnościa ją otrzymasz.
W tym sezonie raczej już się nie pokażesz, ale przy regularnym treningu za rok wyskoczysz z klasą
1. Musisz opracować lub poprosić o pomoc w opracowaniu dla Ciebie optymalnej diety do zamierzonego celu.
2. Identycznie postąpić z doborem odpowiednich suplementów celem uzeupełnienia diety.
3. I najważniejsze musisz zacząć poprostu regularnie ćwiczyć.
W tym celu wybierz się do działu ODŻYWIANIE/ODŻYWKI/TRENING i poproś o pomoc w realizacji tych punktów, z pewnościa ją otrzymasz.
W tym sezonie raczej już się nie pokażesz, ale przy regularnym treningu za rok wyskoczysz z klasą

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
AKTYWNI MODERATORZY DZIAŁU URODA
Następny temat